Головна » 2010 » Грудень » 14
У середу 22 грудня об 11.30  відбудеться чергове засідання Чернівецького прес-клубу – на цей раз, на філологічному факультеті. Спілкуватися з аудиторією студентів-журналістів будуть автори блогової мережі ВКурсі.ком. Тема розмови – «Блогова та громадянська журналістика як альтернативні форми сучасного журналізму».
  Питання для дискусії: чому блоги набувають все більшої популярності? що очікують читачі від блогерських постів? як часто молодь відвідує блоги - на регіональних, всеукраїнських інтернет-ресурсах? які теми цікаві у блогах? чи однозначно блоги можна вважати журналістикою? чи є традиційні ЗМІ заангажованими? чи вірять більше блогерам? чому журналістські блоги читає СБУ?
  А також: громадянська журналістика – виклик традиційним ЗМІ? що ми знаємо про сайти громадянської журналістики в Україні?
  Модератором розмови виступить Святослав Вишинський – аспірант Інституту філософії Національної академії наук України, координатор блогової мережі ВКурсі.ком та редактор Інтернет-каналу ВТемі.ком. Водночас він – автор тем: Literatur Café, Meridian Czernowitz, Політософія, Прес-клуб, Компот, Толока, Na Bis, ГМ Опора, Harmonie des Kaffes, Хто ВКурсі?, Hisky Music, ВТемі.ком, Букініст, НСОУ Плас ... Читати далі
Категорія: Новини студентського життя | Переглядів: 665 | Дата: 14.12.2010 | Коментарі (0)

  Патріотизм- це відданість і любов до свого народу, держави,це почуття,що стимулює до самопожертви, готовність поставити свої інтереси на другий план і цілком присвятити себе службі Батьківщині. Патріотизм закладений у пристрасному бажанні блага для свого народу. Міф чи реальність?

  Для нашої країни-глухий кут. Патріотизм, про який говорять сьогодні, існує у межах двох крайностей: або він взагалі відсутній як такий, або стає наркотичною голкою, так званим діагнозом для людей. Постає цілком логічне питання стосовно нашої держави. В Україні патріотизм за останні роки йде до того, аби звести рахунки до нуля. Український народ повернувся спинами до ідеї патріотизму, Україна як суверенна і незалежна держава залишилась тільки на папері. 
       Від президента до президента погіршується рівень соціальної забезпеченості українців, стає просто гидко дивитись на чергові блюзнірські виступи політиків, що замилюють очі нам, як сліпим кошенятам. Важко утримуватися на позиціях патріота, коли влада вирішує лише питання власного збагачення і не реагує на претензії своїх громадян. Втратити рахунок у банку, залишитись без майна і даху над головою, не отримати матеріальної допомоги на дитину чи позбутись пенсії - буденні я ... Читати далі
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 858 | Додав: Mariam | Дата: 14.12.2010 | Коментарі (0)