Головна » 2010 » Грудень » 06
У Києві відбулася презентація книги Володимира Москальця «Скандальний PR в шоу-бізнесі. Теорія і практика», а також першого в Україні Агентства скандального PR «Chili».
  Книга, яка за своєю формою і суттю є свого роду підручником правильного запуску, проведення та використання скандалів в якості PR-технологій, викликала чималий інтерес у представників вітчизняного шоу-бізнесу, так само як і серед політичних діячів.
  Уміння правильно створювати і використовувати гучні інформаційні приводи, а також виходити з «делікатних» ситуацій переможцем – основа дослідження Володимира Москальця. Саме це, на думку автора, і викликає жвавий інтерес у представників шоу-бізнесу. У той же час, в Росії один з відомих персонажів книги всіляко намагався перешкодити її виходу в Москві, оскільки деякі «цілком таємні» технології у підручнику були розсекречені. Тим не менш, презентація в Україні таки відбулася і зібрала багатьох представників вітчизняної еліти, молодих виконавців, а також менеджмент багатьох відомих персон. Серед іншого гостей цікавила діяльність Агентства Скандального PR «Chili», яке запускає свою роботу в Україні.
- Скандал – безумовно, дороге задоволення, проте неймовірно дієве, - зазначив Волод ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 626 | Дата: 06.12.2010 | Коментарі (1)

Журналістика визнана МОН України однією з творчих професій, тож, щоб опанувати цей фах, вже наступного року абітурієнтам ЧНУ доведеться складати творчий іспит. Як це відбуватиметься – зацікавить, мабуть, потенційних вступників. Тож коротко про важливіше.
  У вузі вирішили відмовитися від обов’язкової наявності публікацій, оскільки це створить нерівні можливості для абітурієнтів: значно легше буде опублікувати свої матеріали випускникам чернівецьких шкіл, ніж, наприклад, абітурієнтам з віддалених сіл. Та засвідчити свої здібності у письмовій формі, вступники, безумовно, повинні. Таким випробуванням стане змодельована прес-конференція, у якій вони візьмуть участь та викладуть почуте на папері. Гостями майбутніх журналістів стануть відомі працівники ЗМІ та редактори чернівецьких видань, які впродовж години поділяться з молоддю своїм творчим досвідом та думками про нинішній стан української журналістики. Наступні півтори години абітурієнти присвятять творчості – викладуть почуте у довільній формі, яскраво та креативно, сміливо й нестандартно. І не в останню чергу – грамотно!
  Робота оцінюватиметься екзаменаційною комісією від 100 до 200 балів. Тож є сподівання, що фах опановуватимуть справді ті, хто володіє словом.
Категорія: Про журкафедру | Переглядів: 768 | Дата: 06.12.2010 | Коментарі (3)