Головна » 2010 » Грудень » 02
  26-27 листопада 2010 року в Конча-Заспі відбулася заключна конференція «Покращення діалогу між місцевою владою, громадськістю та медіа – результати в пілотних містах (Суми, Черкаси, Донецьк, Чернівці, Херсон та Рівне)» в рамках проекту «Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі».
  Цей проект фінансується спільно Європейським Союзом та Радою Європи і виконується Радою Європи. Метою конференції була презентація результатів громадського діалогу між місцевою владою, громадськістю та медіа довкола актуальних проблем громад у пілотних містах в рамках роботи за проектом та планування подальшої роботи за межами проекту у форматі «Пошук майбутнього». Конференція зібрала понад 60 учасників – представників міжнародних організацій, органів національної та місцевої влади, громадських організацій, засобів масової інформації, лідерів Центрів соціального партнерства, експертів.
  У вступній промові до учасників конференції, керівник сектору «Громадянське суспільство та медіа» Представництва Європейського Союзу в Україні Стефані Хартер зазначила: «Хоча я працюю Києві, мене дуже цікавить регіональна проблематика. Сподіваюся, що отриманий досвід та обмін ним допоможе поліпшити життя людей. Європейський Союз в ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 669 | Дата: 02.12.2010 | Коментарі (0)