Головна » 2010 » Грудень » 14 » Чергове засідання прес-клубу
22:46
Чергове засідання прес-клубу
У середу 22 грудня об 11.30  відбудеться чергове засідання Чернівецького прес-клубу – на цей раз, на філологічному факультеті. Спілкуватися з аудиторією студентів-журналістів будуть автори блогової мережі ВКурсі.ком. Тема розмови – «Блогова та громадянська журналістика як альтернативні форми сучасного журналізму».
  Питання для дискусії: чому блоги набувають все більшої популярності? що очікують читачі від блогерських постів? як часто молодь відвідує блоги - на регіональних, всеукраїнських інтернет-ресурсах? які теми цікаві у блогах? чи однозначно блоги можна вважати журналістикою? чи є традиційні ЗМІ заангажованими? чи вірять більше блогерам? чому журналістські блоги читає СБУ?
  А також: громадянська журналістика – виклик традиційним ЗМІ? що ми знаємо про сайти громадянської журналістики в Україні?
  Модератором розмови виступить Святослав Вишинський – аспірант Інституту філософії Національної академії наук України, координатор блогової мережі ВКурсі.ком та редактор Інтернет-каналу ВТемі.ком. Водночас він – автор тем: Literatur Café, Meridian Czernowitz, Політософія, Прес-клуб, Компот, Толока, Na Bis, ГМ Опора, Harmonie des Kaffes, Хто ВКурсі?, Hisky Music, ВТемі.ком, Букініст, НСОУ Пласт, Two Glasses Studio, Compass.
  Запрошуються всі бажаючі.
Категорія: Новини студентського життя | Переглядів: 666 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]