Головна » 2010 » Листопад » 30
Газета «Молодий буковинець» за період моніторингу найбільше уваги у нейтральній тональності приділила висвітленню проблем підприємців, насамперед ця інформація стосувалась обговорення нового податкового кодексу, який істотно змінює умови оподаткування саме для приватних підприємців, працюючих по спрощеній системі. Подавались різні точки зору на проблему, позитивні та негативні наслідки змін у системі оподаткування для цієї групи населення, читачів знайомили з думками фахівців.
  Видання достатньо повно представляло різні соціально-домографічні групи Буковини, найменше згадок у нейтральній тональності стосувалось селян.
  У негативній тональності читачів знайомлять зі проектами реформи пенсійної системи у матеріалі «Бідні поділяться з багатими» (22.07 Є.Соболєв)
  Найбільше матеріалів у нейтральній тональності у «Молодому буковинці» надруковано про зростання цін на продукти та комунальні послуги. Це видання, на відміну від інших, не тільки надавало офіційну інформацію про зростання тарифів та субсидій, але і звертало увагу на проблеми, які виникають у багатьох пенсіонерів, які мають прописаних у квартирі непрацюючих дітей, та інші «слабкі місця» у процесі отримання субсидій. Також багато уваги журналіс ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 937 | Дата: 30.11.2010 | Коментарі (0)