Головна » 2010 » Жовтень » 18
Свято Покрови Пресвятої Богородиці на Червонодібровській Січі цього річ проводили вперше, а саме 16 жовтня. Розпочалося свято зі святкового богослужіння у церкві на січі. Далі свою роботу розпочали ковалі, які у висновку викували іменну дошку. Розважати гостей приїхали народні колективи з Івано-Франківщини і, звичайно, не обійшлося без буковинських творчих гуртів. Виступи затягнулися на кілька годин, адже всі учасники хотіли показати свої уміння.
   Розважитися можна було катанням на коні. Грілися гості ароматною кавою та смачними чаями, які привіз підприємець з Тернопільщини. Також подумали організатори і про дітей. Охочі могли випробувати себе і у винагороду отримували подарунки. Найзахопливішим став виступ учнів досвідчених майстрів, молодих козаків та козачок. Дівчата та хлопці ходили по склу, лягали на цвяхи та впевнено вправлялися з мечами, списами та палицями. Опісля були конкурси для молоді. Хлопці та дівчата шукали один на одному прищепки та билися мішками. 
  Яскравим виявився виступ івано-франківського гурту «Коралі». Хлопці розігріли усіх своїм запальними танцями. Гуцульська трембіта музикантів викликала захопленн ... Читати далі
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 871 | Дата: 18.10.2010 | Коментарі (2)