Головна » 2010 » Жовтень » 25
20 жовтня у Мармуровій залі відбувся півфінал конкурсу «Кращий студент та студентка ЧНУ-2010» і як завжди – феєрично та цікаво.
    Конкурсанти викладались на усі сто, демонструючи свої таланти. А подивитись було на що: танці, вокал, гра на музичних інструментах, гімнастика, гумор. Немов на відкритті «Оскару» грало світло, вирували емоції, дарували троянди. Сюжети фільмів, випусків новин поставали перед нами у оригінальних інтерпретаціях молодих, можна сказати, вже акторів та ведучих. Чутно було й оперний спів.
   Конкурсанти виводили на сцену ледь не зо три десятки дітлахів. Отож, це дійство кожного року набирає все більше обертів і учасники прагнуть показати не лише свої таланти, а й шоу, аби гідно представити свій факультет. І їм це вдається!
  У залі відбувалася боротьба груп підтримки (у доброму значенні цього слова). Виграли педфаківці, проте іноді їхнє скандування заглушувало ведучих та учасників, але це ж конкурс! Не «пасли задніх» і хіміки, і філологи, й історики, і географи. Жоден факультет не залишився без заслужених аплодисментів. Шкода, що представників факультету іноземних мов того вечора так ніхто і не побачив ні серед учасників, ні серед уболівальників.
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 923 | Дата: 25.10.2010 | Коментарі (6)