Головна » 2010 » Жовтень » 10 » Запрошення
17:37
Запрошення
    Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень запрошує активних молодих громадян України взяти участь у «Всеукраїнській Школі аналітики». Мета школи - покращити навички аналітичної діяльності української молоді та молодих фахівців-аналітиків.
  
   У рамках школи будуть висвітлені теми: «Аналітичні центри», «Соціологічні дослідження», «Економічна аналітика», «Громадська експертиза», «Регуляторна політика», «Аналіз політики».
   Школа призначена для молодих людей віком 18-30 років, які активно і практично беруть участь в розвитку громадянського суспільства. При відборі учасників пріоритетними будуть заявки тих, хто може продемонструвати здатність винести практичну користь від школи на професійному рівні, використовувати отримані знання, навики і контакти.
     Школа аналітики буде проведена 4-7 листопада 2010 року. Місце проведення – Чернігівська область. Організатори забезпечують тренінговими матеріалами та харчуванням. Учасникам покриваються витрати на проїзд та проживання.
     Для участі у конкурсному відборі потрібно заповнити анкету та підготувати аналітичний матеріал з довільної тематики (обсягом 2500-5000 знаків). Анкета та аналітичний матеріал мають бути надіслані до 27 жовтня 2010 року на адресу info(at)pfirs.org. Результати відбору будуть повідомлені до 28 жовтня 2010 року. Анкету можна завантажити на сайті Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень www.pfirs.org (об’яву шукати на головній сторінці).

Контактна інформація:
Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень
14005 Чернігів, пр. Миру 68, оф. 916
тел. (0462) 661127
www.pfirs.org
e-mail: info(at)pfirs.org

Контактна особа: проектний менеджер Поліського фонду міжнародних та
регіональних досліджень Максим Корявець (контактний телефон: 063 57 94
655)

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 742 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]