Головна » 2010 » Листопад » 27 » Міський етап «Студента року» : у ЧНУ бронза!
15:40
Міський етап «Студента року» : у ЧНУ бронза!

            26 листопада у Палаці "Академічний" пройшов міський етап конкурсу «Студент року -2010». Проводиться він уже вдев'яте. В цьому дійстві взяли участь 16 студентів, котрі напередодні перемогли у своїх навчальних закладах. ЧНУ представляла Іонела Товарницька, котра навчається на педагогічному факультеті.

            Сам конкурс складався аж з п’яти турів. Перший -  «Традиційна родинна страва студента», другий «Фотогазета», на котрій, за допомогою світлин та підписів до них, конкурсанти мали висвітлити свою діяльність у навчальному закладі ; третій – «Будьмо знайомі» (у віршованій формі спудеї розповідали про себе та свої захоплення),   четвертий – «Конкурс талантів», та останній – «Один день із життя Тралки» (театралізоване дійство).

            Отож, третє місце посіла представниця ЧНУ- Іонела Товарницька (з чим її і вітаємо), друге місце – дівчина з надзвичайно сильним голосом, котру глядачі порівняли із Ларою Фабіан – Світлана Ісопенко (Буковинський університет), корону переможниці одягла студентка Буковинського державного медичного університету - Юлія Білоока. Студентом року став Андрій Рибарчук (Буковинська державна фінансова академія).


Сергій Вальчишин, 

студент ІІ курсу спеціальності "Журналістика".

Фото із сайту vidido.ua

На світлині краща студентка Чернівців - Юлія Білоока 

Категорія: Статті студентів | Переглядів: 897 | Додав: VaLiK | Рейтинг: 4.6/5
Всього коментарів: 2
2 Світлана  
0
Дякую)Дуже приємно.....)Шкода,що так сталося...у мене був шок від почутого переможця)))Але я дякую всім хто за мене вболівав і підтримав)))Шкода що я не пішла з династії обласних лікарів.....а просто мама домохазяйка і тато безробітній(((

1 VaLiK  
0
чесно кажучи, це дійство було доволі сумнівним щодо чесності, бо лідирувала Світлана Ісопенко і її спів був набагато якіснішим, і, вреті-решт, голос просто мееега!!!!!, аніж у переможниці. І презентація зірвала овації. Проте, журі вирішило по-іншому. Коли оголосили, хто на другому місці, то велика кількість глядачів просто вийшла із Академічного, сам бачив, бо там був. Лиш фотоапарат не взяв((((

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]