Головна » 2010 » Листопад » 7 » Магістерська програма від УКУ
16:56
Магістерська програма від УКУ
Український Католицький Університет відкриває магістерську програму з журналістики.
  Право вступати на програму мають випускники бакалаврату та магістратури гуманітарного і соціально-економічного спрямування. Тривалість програми – 2 роки (4 семестри). Форма навчання – стаціонар. Магістерською програмою з журналістики Український католицький університет запроваджує в Україні європейську модель підготовки магістрів-журналістів на основі синтезу журналістського фаху з базовою освітою в гуманітарних і соціально-економічних науках.

   На магістерську програму з журналістики приймають 30 осіб на рік. Учасники програми зможуть поглибити розуміння української специфіки взаємостосунків медіа і влади, медіа і економіки, медіа і права, медіа і суспільства на тлі порівняльного аналізу місця медіа у суспільному житті країн Центральної і Східної Європи.

   Український католицький університет пропонує альтернативний підхід до вишколу фахівців-практиків у сфері медіа, який відповідає вимогам сучасної європейської журналістики, потребам ринку та суспільному запиту на відповідальних і чесних журналістів. Випускники програми будуть володіти на фаховому рівні англійською мовою.

  Зарахування абітурієнтів проходитиме за результатами таких вступних іспитів:

- Іноземна мова.
- Письмовий іспит зі спеціальності.
- Творчий доробок.
- Співбесіда.

Деталі вступу на програму, а також аплікаційну форму дивіться на http://journalism.ucu.edu.ua/

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 674 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]