Головна » 2010 » Листопад » 22 » Кращі серед кращих, або фінал «Студента року-2010»
23:31
Кращі серед кращих, або фінал «Студента року-2010»
14 днів напруженої підготовки та переживань задля півторагодинного шоу, але якого! 10 листопада у палаці «Академічний» ЧНУ вибирав найкращих студентку та студента 2010 року. Ще 20 жовтня визначилася шістнадцятка фіналістів. На плечі цих юнаків та юнок випав важкий тягар – захищати честь свого факультету. І, судячи з відгуків глядачів, їм усім це вдалося, до того ж – на відмінно!

  Фінал проходив у три етапи, себто у три конкурсні змагання : перше з них – «Дозвольте відрекомендуватись». Тут конкурсантам довелось показати саме те, що їх вирізняє серед однолітків, чим вони особливі. Студенти перевтілювались в античних героїв (Іонела Товарницька), в кінематографічних персонажів (перетворення Марини Фіжделюк у Мері Попінс), світових мільярдерів (Павло Крайній), справжніх українців і україночок та просто чуттєвих й романтичних осіб. Другим конкурсним змаганням був «Конкурс муз», де студенти мали показати свої таланти. Чутно було авторські пісні у виконанні Валентина Мірошниченка, Жанни Іванеску, Мар'яна Кравченка, надзвичайно сильними голосами публіку вразили Марина Фіжделюк, Вікторія Георгіян та Євгеній Іваненко. Можна було побачити запальні і водночас чуттєві танці (Діана Гоменюк, Ігор Панько, Яна Кречмаровська), а також вир емоцій у театральних перформенсах (Ольга Федоруца). Не обійшлося це дійство без журналістів – Сергій Вальчишин запропонував ознайомити глядачів із найважливішими гумористичними новинами, за що отримав (за друге конкурсне змагання) найвищі бали серед усієї шістнадцятки.

  Третім завданням для конкурсантів була синхронна хореографія. Саме вона остаточно переконала усіх, що на сцені дійсно кращі студенти! Запальний танець «а-ля Бродвей» вразив не лише глядачів (це відчувалось за силою аплодисментів, які зірвали «Академічний»), а й журі, котре поставило усім без виключення конкурсантам максимальні бали.

  Фінал закінчився елегантним бальним танцем, де наші студенти показали себе як справжні дами та джентльмени. Потім було нагородження найкращих. А перемогу здобули Іонела Товарницька та Євгеній Мензак. Друге місце посіла Ірина Кобеля, а третє – Діана Гоменюк. Кращими вболівальниками стали представника педфаку.

  «Кращий студент та студентка ЧНУ» – це вже не просто конкурс, це частина життя студентства, це позитивні емоції, важливий досвід. І тут дійсно не важлива перемога, головне – запам’ятатися. Такі дійства здружують (перевірено учасниками), надають нових сил. Отож, до нових зустрічей, «Студенте року»!

Наш кор.
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 978 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 10
10 Сергій  
0
мені якось, чесно кажучи, одинаково, чи щось про мене десь написали чи навіть я сам. Мене попросили зробити цю замітку - я й зробив, кому не подобається- не читайте, ваше право. Щодо згаданого про себе ж - нічого видуманого, все як було. Мене критика особливо не хвилює.))) З Новим роком, панове!

До речі, хотіння мало прийти на той конкурс, треба ще квиточки дістати))))


9 Сніжинка  
0
Якщо вже навіть не було "незалежних ЗМІ", то автору=учаснику конкурсу можна було спробувати якось вийти зі становища - наприклад, написати від першої особи, чим поганий жанр репортажу? У Вас були для цього козирні карти - Ваші особисті пережиття. Тоді б Ви мали право на емоції, а ми подивилися б на сценічні та закулісні події очима того, хто це відчув на власній шкурі )) А так... вийшла типова замітка = переказ стандартного сценарію таких заходів, про які, можливо, тому і не хоче ніхто писати... Хоча для учасників і глядачів вони залишаються цікавим дійством, але ті, хто хоче подивитися на цей конкурс, просто йде туди, а не шукає "жадним поглядом" розповіді про нього в газеті (все-таки квитки не коштують стільки, як на Океан Ельзи, і до місця події можна дістатися навіть пішки).

5 sonata  
0
Сергій, я особисто на конкурсі не була, а про подію хотілось довідатися, так що добре, що є така інформація. Жаль тільки, що група підтримки від факультету, кажуть, не була велика... Де журналістська солідарність, майбутні медіа?

6 VaLiK  
1
дезінформація до Вас дійшла, Любове Євгенівно!) Були наші уболівальники-журналісти, ще й як уболівали з величезними транспарантами! То філологів треба сварити - їх там було одиниці, Маринка підтвердить. проблема в іншому - мої писаки - нічого не пишуть, зовсім і ніхто!!!!!! і це найтрагічніше(((((( ну, собі гірше роблять.

7 sonata  
1
не можна стати журналістом, коли постійно не пишеш - саме знання теорії нічого не дасть

8 VaLiK  
1
повністю погоджуюсь. хочу вже на роботу!=))))

4 Vitalia  
0
а хто, як не учасник краще зможе розповісти про подію? )))

2 ?  
0
а де були журналісти? дожилися! учасник сам пише про подію sad

3 VaLiK  
0
я також так кажу))) хоч сам це й написав)

1 VaLiK  
2
сам себе похвалив....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]