Головна » 2012 » Травень » 7 » Сила волі, яка заслуговує поваги
18:32
Сила волі, яка заслуговує поваги
   Street workout зародився в Сполучених Штатах Америки. Там він називається ghetto-workout, оскільки найбільш поширений в чорних кваталах. В Україні популяризацію цього виду спорту розпочав житель Дніпропетровська, відомий на всю Україну Денис Мінін. Він — організатор Міжнародних змагань у своєму рідному місті. Ми любимо цей спорт і, слава Богу, що вийшло зібрати таку дружню команду — жителів Кам'янця-Подільського, об'єднаних однією метою — метою здорового образу життя і роботи над собою. Street workout дає змогу тренуватися в різних місцях, незалежно від ситуації та обставин. У цьому — його перевага і особливість. Street Workout, що в перекладі з англійської означає "вуличне тренування" — це один із нових видів молодіжного спорту, який поєднує в собі силові та гімнастичні елементи на турніках та брусах. Хлопці, котрі свій вільний час проводять на вуличних спортмайданчиках, називаються турнікменами. Для них Street Workout — це не лише захоплення, а й запорука міцного здоров’я, адже ні алкоголь, ні тютюн не можуть подолати бажання бути в чудовій формі.
Чернівці не є виключенням, адже тут також проводяться змагання. 28 квітня на спортивному майданчику ЗОШ № 22 відбулись змагання зі Street Workout. У змаганнях брали участь 20 хлопців, які виконували різні спортивні вправи. Кожен намагався проявити себе якнайкраще, але переможцем, як всім відомо, може стати лише один, і ним став Олександр Степанов, який до цього вже вигравав зимові змагання. Він сумлінно та вперто йшов до обох своїх перемог. Олександру 19 років, і він вже вдруге стає переможцем вуличних змагань зі Street Workout.
  Як і Олександр, його друзі також займаються спортом. У товаристві веселіше й краще, адже кожен вміє робити щось по-особливому.
   Street Workout - це прагнення підтримувати відмінну фізичну форму без прив'язки до якогось певного місця занять. Вам надається повна свобода вибору вправ і тренувань. Все, що потрібно спортсмену, - це його власне тіло, вага якого дає потрібну кількість навантаження тут і зараз.

Тетяна Васкан, студентка 1 курсу спецільності "Журналістика"
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 698 | Додав: | Теги: Street workout | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Нікуся  
0
Автор:Тетяна Васкан, студентка 1 курсу спецільності "Журналістика"

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]