Головна » 2012 » Травень » 2 » Не будь байдужим!
18:53
Не будь байдужим!
  Минулої суботи, 28 квітня, зранку біля стін Чернівецької міської ради відбувся пікет, вже вкотре проведений благодійною організацією " Захист безпритульних тварин - не будь байдужим"
   Учасники заходу тримали в руках яскраві транспаранти із переконливими гаслами та фото нещасних тварин. Окрім таких зображень, чітко виділялися і малюнки із символікою майбутнього (вже такого близького) чемпіонату Європи по футболу Євро-2012 .
  Таким чином, пікетуючі хотіли сказати владі своє суспільне «фе» щодо дій, які вона чинить над бідолашними тваринами, а саме, немилосердно відстрілює, присипає, отруює.
   «Такі вчинки не личать модерному людському суспільству, — каже один із учасників пікету. — Для того, щоб показатися гостям Євро-2012 «білими та пухнастими», такими розвиненими та просунутими, спеціальні комунальні служби за наказом чиновників просто таки безсовісно знищують братів наших менших! Хіба ж можна таке допускати? Люди, будьте людяними!»
  Вражає перш за все, що з цією проблемою стикається більшість міст України. Тобто, це не є якась локальна болячка. Вона розпустила свої метастази по всій країні. Захисники тварин просто таки б’ють на сполох. Просте небайдуже населення, власники тваринок приєднуються до подібних акцій, щоб захистити тих, про кого людина повинна дбати за своїм природним призначенням.
   Невже отой неповний місяць напливу туристів справді вартує стількох безневинно загублених життів?!
На сьогодні існує чимало набагато гуманніших методів, ніж просто розкидати отруту десь в парку і дати нещасним (часто навіть тим, що мають хазяїна) тваринкам конати в страшних муках. Проте наша влада немає ні часу, ні грошей, щоб «бавитися» ще й таким.
   Тому варто замислитися, що саме ми чинимо, вкотре йдучи на чергові вибори. Варто подумати, як той чи інший кандидат вирішуватиме проблеми, чи не намагатиметься їх просто «позаховувати», як у теперішній ситуації чинять наші з Вами обранці.
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 689 | Додав: Uliana | Теги: захист тварин | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 4
4 !  
0
у Львові така ж ситуація, справу розслідує прокуратура - про це написа "Експрес"

3 Шпіонка  
0
Це жахливо!!! Як можна бути такими нелюдами!!!

2 sonata  
0
а чи була реакція когось з міськради? варто було б про це сказати у замітці

1 sonata  
0
На фото отруєний бездомний пес кілька годин помирав на вулиці Бродівській неподалік будинку. Попри побоювання перехожих собака виявилася не агресивною. Це далеко не перший випадок у Тернополі, коли отруєні тварини помирають просто на вулицях міста.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]