Головна » 2012 » Травень » 8 » Наше "ВСЕ"
00:00
Наше "ВСЕ"
  Все - це таке гучне слово. Кожна людина, виходячи із власних міркувань, розуміє це слово по-різному та надає йому свою оцінку і рівень важливості. Хтось має девіз "Отримати від життя все!", та не вкладає особливого значення у ці слова і не докладає зусиль, аби змінити своє життя на краще. Той, хто не будує повітряних замків, реально оцінює себе та вдосконалюється, той дійсно почуватиметься щасливим, вестиме себе гідно та буде вартий цього омріяного "всього".
   Що ви розумієте під словом "все"? Молодь у сучасному суспільстві все рідше замислюється над тим, що для них справді важливо. Щоб стати щасливою людиною, потрібно правильно розставити пріоритети. Кожна людина повинна розуміти, чого вона хоче від самої себе, а не вимагати чогось від інших. Ми повинні бути відповідальними хоча б за власне життя та розвиток. Ми повинні жити в гармонії з собою та навколишнім світом, віддавати йому самих себе - чистих та неповторних, тих, ким ми є насправді.
   Кожна людина є творцем свого життя, тож "все" - це і є наше життя. Можливо, для вас це лише одна людина чи робота, або ж ваші досягнення і успіхи. Чи ваші спогади - ваше "все"? Ви повинні самі вирішити, що для вас важливо, та берегти це у своєму серці.
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 767 | Додав: Nastia | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 1
1 Ana  
0
None can doubt the veracity of this artclie.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]