Головна » 2010 » Квітень » 6 » День української сорочки
21:10
День української сорочки
Майбутні журналісти!
  Студенти факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ ім. Ю. Федьковича вже третій рік проводять чудову та яскраву акцію – «День української сорочки» – і пропонують вам долучитися до цього заходу 15 квітня. Одягніть у цей день вишиванку і так прийдіть на навчання. Акція має культурно-просвітницький характер та покликана привернути увагу українців до їх національних надбань, зокрема до автентичної вишиванки, яка стає все популярнішою не тільки в Україні, а й за її межами.
  Організатори планують сформувати список учасників та надати його для публікації в ЗМІ. Після проведення акції буде видано кольоровий журнал з фотографіями тих, хто її підтримав. Тож до 26 квітня є шанс надіслати на lukia87@list.ru (або передати на диску організаторам) як мінімум 2 фото учасників у вишиванках і коротку інформацію про групу, факультет, спеціальність, а також відповідь на запитання: «Чому вирішили долучитися до Дня української сорочки?» Журнал буде презентовано як подарунок у разі участі в ньому.
   Акція проводиться за підтримки обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту та благодійного фонду «Людина у Культурі». Підтримай УКРАЇНСЬКЕ!


на фото: студенти-журналісти ЧНУ на День української вишиванки
Категорія: Новини студентського життя | Переглядів: 1219 | Додав: sonata | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]