Головна » 2014 » Квітень » 04

   У зв’язку з останніми подіями в Україні кожний громадянин держави потребує посиленого захисту та безпеки. На сьогодні в країні вирішенням цього питання займається Служба Безпеки України - департамент Збройних сил України.

   Так вже по всіх регіонах держави поширилася інформація про акцію «Підтримай українську армію». Не байдужий до долі держави громадянин з легкістю може долучитися до акції, переказавши гроші на рахунки Міністерства оборони України за допомогою дзвінка на єдиний номер 565 або надіславши кошти на відкритий рахунок до Державної  казначейської служби м.Києва за реєстраційними рахунками матеріально-технічного та медичного забезпечення в міжнаціональній валюті. Спостерігаючи за останніми подіями, слід зауважити, що, незважаючи на короткі терміни дії акцій, український народ оперативно відгукнувся  на цю пропозицію і станом на 21 березня вже зібрано 33 млн гривень. Окрема фінансова допомога у розмірі 500 тисяч гривень трохи пізніше надійшла від УПЦ. ... Читати далі

Категорія: Статті студентів | Переглядів: 579 | Додав: sonata | Дата: 04.04.2014 | Коментарі (0)

    Близько місяця тому в кожного бажаючого з’явилася можливість відвідати колишню приватну резиденцію Віктора Януковича – Межигір’я. Внаслідок цього було виявлено «чорну бухгалтерію» колишнього президента, а також випала нагода оцінити його статки. Для прикладу, вартість центральної люстри складає 88 тис. грн., тумбочки з Італії обійшлися в суму від 42 тис. до 77 тис. грн. кожна.
   Поет і народний депутат Павло Мовчан, член Комісії Верховної Ради з питань культури і духовності, висловився так: «Це неомежигірський стиль — ні смаку, ні ідеології, ні серця». В Інтернеті навіть було створено опитування з приводу використання ресурсів Межигір’я. Також були висловлені пропозиції щодо реорганізації резиденції у музей, дитячий санаторій чи готель.
   В цілому експерти оцінили резиденцію в 12 млрд. доларів. Для прикладу, 31,4 млн. грн., вкладени ... Читати далі

Категорія: Статті студентів | Переглядів: 661 | Дата: 04.04.2014 | Коментарі (0)