Головна » 2014 » Квітень » 09

  Студентка кафедри журналістики ЧНУ ім. Ю. Федьковича Олександра Агєєва та студент кафедри товарознавства та маркетингу ЧТЕІ КНТЕУ Антон Бурачек взяли участь у Медіасимпозіумі СМС’2014 у Львові.

   Вони представляли власний онлайн-проект та боролись за отримання промоушн-підтримки від Школи журналістики Українського католицького університету та СМС’2014. Міжнародний студентський медіасимпозіум  відбувся вперше. Організатори кажуть, що заходів схожого формату в Україні ще не було.
  Медіасимпозіум СМС’2014 тривав впродовж двох днів. Складався він з трьох відділів: Медіалабораторіума (медіадослідження), Майстерні медіакритики (власне медіакритика) та Медіаекспериментаріума (нові медіа). Олександра та Антон були учасниками останнього відділу. Студенти презентували онлайн-проект під назвою «PAZL». www.pazl.name – це творчий блого-соціальний сайт, на якому кожен охочий може опублікувати вірші, оповідання, малюнки, фотографії та інші продукти творчості. Сайт функціонує вже майже два роки, і за цей час встиг стати популярним серед молоді. Команда працює н ... Читати далі

Категорія: Про журкафедру | Переглядів: 816 | Дата: 09.04.2014 | Коментарі (0)

   Упродовж трьох тижнів у рамках навчально-дозвіллєвої програми Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича приймав студентів зі Східної України – Луганська, Харкова та Дніпропетровська. «Схід і Захід разом» - під таким гаслом пройшли усі гостини на Буковині, які довели те, що Україна є неподільною, суверенною та єдиною державою.


     Кожна група студентів перебувала у ЧНУ п’ять днів. Вони відвідували лекції, ходили на екскурсії по визначних місцях та храмах області, знайомилися з історією та традиціями буковинського краю, спробували себе у народних ремеслах, а також відвідували музеї, театр, скуштували страви буковинської кухні. Їх познайомили з роботою факультетів, науковою бібліотекою, ботанічним садом ЧНУ. Особливе враження залишили екскурсії у фортецях Хотина і Кам’янця-Подільського. Молоді люди радо стали гостями ефіру обласного радіо.
    ... Читати далі

Категорія: Новини студентського життя | Переглядів: 849 | Дата: 09.04.2014 | Коментарі (0)