Головна » 2012 » Вересень » 14
Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошує журналістів з усіх областей України взяти участь в інтерактивному медіа-заході за участі представників національних меншин та біженців«Tolerance Camp», який відбудеться в Києві 25 вересня 2012 року.
Уперше захід об’єднає представників медіа та національних меншин і біженців, які зможуть обговорити висвітлення проблем цих груп в українських медіа.
В рамках «Tolerance Camp» журналісти отримають унікальну нагоду безпосередньо поспілкуватися із запрошеними експертами, представниками національних меншин та біженцями, взяти у них коментар або розширене інтерв’ю у неформальній атмосфері.
Крім того, журналісти отримають цінні поради та «уроки толерантності» від запрошених експертів - відомих українських медійників та представників міжнародних правозахисних організацій, які мають великий досвід у висвітленні національних та інших меншин в Україні. Можливість виступити також буде надана самим представникам нацменшин, які зможуть поділитися своїм досвідом спілкування зі ЗМІ та побажаннями з учасниками заходу.
Очікується, що учасники заходу підготують матеріал для ЗМІ на основі спілкування з представниками національних меншин, біженцями та експертами.
Дата: 25 вересня 2012 року
Місце: м. Київ, вул. Ризька 15, офіс МГО «Інтерньюз-Україна»
Час: з 9.30 до 14.00

Модератор заходу:
Максим Буткевич - правозахисни ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 675 | Дата: 14.09.2012 | Коментарі (3)