Головна » 2012 » Вересень » 14 » Запрошення на тренінг
22:30
Запрошення на тренінг
Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошує журналістів з усіх областей України взяти участь в інтерактивному медіа-заході за участі представників національних меншин та біженців«Tolerance Camp», який відбудеться в Києві 25 вересня 2012 року.
Уперше захід об’єднає представників медіа та національних меншин і біженців, які зможуть обговорити висвітлення проблем цих груп в українських медіа.
В рамках «Tolerance Camp» журналісти отримають унікальну нагоду безпосередньо поспілкуватися із запрошеними експертами, представниками національних меншин та біженцями, взяти у них коментар або розширене інтерв’ю у неформальній атмосфері.
Крім того, журналісти отримають цінні поради та «уроки толерантності» від запрошених експертів - відомих українських медійників та представників міжнародних правозахисних організацій, які мають великий досвід у висвітленні національних та інших меншин в Україні. Можливість виступити також буде надана самим представникам нацменшин, які зможуть поділитися своїм досвідом спілкування зі ЗМІ та побажаннями з учасниками заходу.
Очікується, що учасники заходу підготують матеріал для ЗМІ на основі спілкування з представниками національних меншин, біженцями та експертами.
Дата: 25 вересня 2012 року
Місце: м. Київ, вул. Ризька 15, офіс МГО «Інтерньюз-Україна»
Час: з 9.30 до 14.00

Модератор заходу:
Максим Буткевич - правозахисник, співкоординатор Проекту «Без кордонів» ГО «Центр Соціальна Дія», що відслідковує ситуацію з правами людини у Центральній Азії та інших регіонах, право на притулок та права біженців в Україні, протидію ксенофобії та расизму. Член Громадської Ради при МВС (2008-2010), член Національного комітету «Amnesty International-Ukraine» (2007-2008). Учасник/тренер Національної освітньої програми «Розуміємо права людини».

Умови участі:
До участі у тренінгу запрошуються журналісти або редактори загального національних або регіональних видань. Бажано мати досвід у висвітленні тем, що стосуються заходу (національні меншини, біженці, ксенофобія, толерантність, расизм), або інтерес до цієї тематики.
Для участі у заході необхідно до 14:00 14 вересня 2012 р. надіслати онлайн-анкету, яку також можна заповнити на сайті, або зареєструватися за телефоном (044) 458-44-40, 501-92-03, моб. тел. 063-433-90-44 (Вікторія Козир).
Підтвердження участі відібрані учасники отримають 18 вересня 2012 р. Організатор залишає за собою право не пояснювати і не оголошувати причини відмови в участі.

Участь у заході є безкоштовною. Учасникам забезпечують:
харчування (кава-пауза та фуршет);
компенсація проїзду (для учасників з регіонів за наявності оригіналів квитків);
проживання в готелі (для учасників з регіонів за бажанням на 1 добу).
«ToleranceCamp» відбудеться в рамках проекту «Сприяння суспільної толерантності до національних меншин та біженців в Україні через збільшення масштабу та якості їх висвітлення в українських медіа» за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні.
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 680 | Додав: | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 3
3 Нікуся  
0
нарешті хоч якийсь зворотній зв'язок.
нас, як завжди, не брали. поки були першим курсом

2 sonata  
0
Навряд чи smile семінар для журналістів, можливо, одного-двох студентів могли б залучити - не більше
Два роки тому такий семінар проводився для студентів нашої кафедри, була інформація на сайті

1 Нікуся  
0
давайте збирати групу студентів від нашої кафедри і подаватися на подібні заходи разом

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]