Головна » 2011 » Липень » 25
  МГО "Інтерньюз-Україна” та спільнота медіа-інноваторів MediaNext за підтримки МФ «Відродження» запрошують студентів факультетів журналістики та медіа-активістів на Другу Літню школу MediaNext (Київ, 14-20 серпня 2011).
Для чого це?
Друга Літня школа продовжує традиції Літньої та Зимової шкіл MediaNext, проведених в cерпні і грудні 2010 року. Цьогорічна школа запропонує оновлений 7-денний курс із застосування можливостей нових медіа.
Школа пропонує учасникам ті знання і навички, які вони не можуть отримати в університетах з огляду на невисоку практичну підготовку студентів до реалій життя в українських вузах. Школа дозволить учасникам підвищити їхню конкурентоздатність в пошуку роботи в сучасних медіа і в пов’язаних з ними сферах.
Чому вчитимемося?
Друга Літня школа з нових медіа MediaNext - це гарна можливість для учасників впродовж 7 днів засвоїти теоретичні знання та практичні навички інструментів цифрової журналістики. Навчитись ефективній роботі з мультимедіа, соціальними мережами для робочих цілей, управління репутацією, проводити моніторинг, ефективний пошук інформації, засвоїти стилістику в онлайні. Особлива увага буде приділена широкій темі візуалізації інформації і розвитку творчих навичок ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 573 | Дата: 25.07.2011 | Коментарі (0)