Головна » 2011 » Липень » 31
Вийшла друком книга відомого письменника та публіциста, кандидата філологічних наук, доцента факультету журналістики ЛНУ ім. Івана Франка, члена Спілки офіцерів України Олега Романчука «У пошуках універсуму».
  Її автор – редактор журналу «Універсум», член Світової організації періодичної преси (Organization Mondiale de la Presse Periodigue – Bruxelles) та Міжнародного інституту преси (International Press Institute (IPI) – дає відповідь на питання, як остаточно позбутися спадщини колоніального минулого і стати по-справжньому європейською країною. Це книга про наше життя. Спроба не лише задатись питанням, а й знайти правильні відповіді. Пам'ятати, хто ми. Знати, як і куди йдемо. Серед питань, які порушуються автором, є й такі гострі проблеми, як пошук енергії розвитку для України, остаточна ліквідація колоніальної спадщини минулого.
  «Під однією обкладинкою зібрано частину написаного за останні двадцять років. Це впереваж публіцистичні та наукові статті, роздуми, прогнози і спостереження як дещиця світоглядного тексту, де йоти, титли і крапки мають не менше значення, аніж рядки чи цілі розділи, важлив ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 776 | Дата: 31.07.2011 | Коментарі (1)