Головна » 2011 » Липень » 25 » Друга Літня школа MediaNext
21:10
Друга Літня школа MediaNext
  МГО "Інтерньюз-Україна” та спільнота медіа-інноваторів MediaNext за підтримки МФ «Відродження» запрошують студентів факультетів журналістики та медіа-активістів на Другу Літню школу MediaNext (Київ, 14-20 серпня 2011).
Для чого це?
Друга Літня школа продовжує традиції Літньої та Зимової шкіл MediaNext, проведених в cерпні і грудні 2010 року. Цьогорічна школа запропонує оновлений 7-денний курс із застосування можливостей нових медіа.
Школа пропонує учасникам ті знання і навички, які вони не можуть отримати в університетах з огляду на невисоку практичну підготовку студентів до реалій життя в українських вузах. Школа дозволить учасникам підвищити їхню конкурентоздатність в пошуку роботи в сучасних медіа і в пов’язаних з ними сферах.
Чому вчитимемося?
Друга Літня школа з нових медіа MediaNext - це гарна можливість для учасників впродовж 7 днів засвоїти теоретичні знання та практичні навички інструментів цифрової журналістики. Навчитись ефективній роботі з мультимедіа, соціальними мережами для робочих цілей, управління репутацією, проводити моніторинг, ефективний пошук інформації, засвоїти стилістику в онлайні. Особлива увага буде приділена широкій темі візуалізації інформації і розвитку творчих навичок молодих журналістів.
Лекторами Літньої школи MediaNext виступлять провідні експерти з нових медіа, журналісти та редактори ключових українських ЗМІ, в тому числі учасники спільноти MediaNext.
Літня школа MediaNext – це не лише навчання, а місце зустрічі активної молоді з різних куточків України, можливість знайти нових друзів, однодумців та знайомства, які в майбутньому допоможуть побудувати кар’єру.
Досвід, здобутий на Другій Літній школі MediaNext, допоможе студентам та медіа-активістам розвинути свої журналістські навички, дізнатися реалії ринку медіа, запропонувати інноваційні інструменти роботи в редакціях.
Дати проведення: Школа відбуватиметься з 14 по 20 серпня у Києві.
Навчання триватиме щодня з 9.30 до 18.00.
Хто може взяти участь?
До участі в конкурсі запрошуються студенти факультетів журналістики та медіа-активісти (до 25 років) з усіх областей України. Тренерами навчальних сесій будуть досвідчені медіа-професіонали та експерти з нових медіа з досвідом роботи в галузі.
Умови участі: Учасники другої Літньої школи MediaNext відбираються на конкурсній основі. Усього буде відібрано 30 учасників. Участь безкоштовна.
Обов’язковими умовами участі є:
заповнення онлайн-анкети - bit.ly/registr_summer2
реєстраційний внесок в перший день навчання - 100 грн,
наявність ноутбука для навчальних сесій.
Учасники забезпечуються навчальними матеріалами, харчуванням (кава-паузи та обід).
УВАГА! Учасникам з-поза меж Києва необхідно буде самостійно забезпечити свій проїзд та проживання на період навчання. Організатори можуть сприяти відібраним учасникам щодо спільного пошуку проживання, надавши учасникам контактами один одного. П’ять учасників мають можливість отримати від організаторів тревел-грант для компенсації вартості проїзду в обидва боки.
Дедлайн для заявок: Заявки на участь в II Літній школі MediaNext приймаються до 18.00, понеділка 01 серпня 2011 року. Реєстрація через онлайн-анкету: bit.ly/registr_summer2
Результати відбору – 4 серпня 2011 року.
Початок навчання – 10.00 неділя, 14 серпня 2011 року
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 570 | Додав: | Теги: Інтерньюз-Україна” «Відродження» Др | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]