Головна » 2011 » Квітень » 10
Кожен з нас має свою іншу частинку (не половинку, а саме частинку). І не одну єдину, а кілька. Інакше – це була б зла іронія долі. Хоча, це все одно іронія.

  Кажуть, що коли народжується любов, то загорається зірочка, а коли любов помирає – то падає небо… Сумно, але така проза життя. У стосунках не обов’язково повинен бути щасливий кінець. Дуже часто це може бути просто кінець… Деякі історії кохання дуже короткі. Але це все одно історії кохання… Мабуть, ніхто не може отримати від життя все. Та й взагалі, що означає «отримати все»? Що це «ВСЕ»?

   «Любов – як дим: сьогодні є, а завтра ми не куримо!» Як на мене – ідеальне твердження. Обґрунтую. Моментами дуже хочеться кинути палити і викинути десь далеко оту таку бажану цигарку. Мабуть, найкраще – це курити не в затяжку, так, щоб потім не важко було кинути. Так от інколи палиш і палиш, і це уже переростає в залежність. І тільки через якийсь час починаєш розуміти, що це всього-навсього погана звичка! І так прикро стає, адже здоров’я то скільки витратила. А-я-я-й… Звісно, як варіант, можна просто балуватися, типу сьогодні одна цигарка, а завтра вже зовсім інша (тут мова йде про різновиди – себто марки папіросів). Ніби нічого такого, свого роду забава, але, прокинувшись одного дня, розумієш, що уже все, догрався, ломка.

   Стосунки – це, свого роду, залежність. І все ніби добре, крім одного «але»: як же зроби ... Читати далі

Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 718 | Дата: 10.04.2011 | Коментарі (1)