Головна » 2011 » Квітень » 05
Атас!
 
В національному класифікаторі з'явилися професії астролога і ворожки
    Нерідко, коли у людей виникають певні проблеми у житті, замість того, щоб їх вирішити самостійно, вони йдуть по допомогу до ворожок. Особливо це стосується осіб слабкої статі. Майже кожна моя знайома, якщо сама ще не наважувалася до них звернутися, має принаймні декількох приятельок, які це робили.
    Попри сумнівну діяльність подібних ясновидиць, попит на їхні нематеріальні послуги не зменшується. Через це, зрозуміло, щоразу підвищується і вартість "провидінь". Хоча інколи ворожки і не називають конкретної суми, мовляв "скільки дасте, стільки й буде". Загалом, ціна за передбачення майбутнього коливається в межах 50 – 200 гривень. Якщо є потреба у "знятті порчі", родового прокляття чи відверненні від пристріту (поганого впливу погляду деяких людей), то доведеться заплатити значно більше.

Професія „ворожка” уже є
   Більше двох років тому у національному класифікаторі професій України з'явилася така категорія професій, як астрологи, хіроманти та ворожки. Присутність цих професій у державному класифікаторі пере ... Читати далі
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 1199 | Дата: 05.04.2011 | Коментарі (5)