Головна » 2010 » Вересень » 01
   Від імені Первинної профспілкової організації студентів ЧНУ я щиро вітаю Тебе з першою перемогою у житті. Ти законно у нелегкій боротьбі завоював право носити горде ім’я Студент! Це ім’я звучало в усі часи людської історії. Студентство завжди було попереду у будь-якій державі. Сьогодні Ти став студентом не просто вищого навчального закладу, ви стали студентами Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, який має славну давню історію.
    Студентські роки більшість вважає чи не найкращими роками у своєму житті. Саме за студентства кожен стає по-справжньому дорослою людиною, сам приймає рішення, вирішує власні проблеми. І значна їх частина - суто студентські, рішення яких Вам допоможе знайти Профспілка студентів.
    Якщо ти хочеш жити і навчатися в гідних умовах, знати свої права та вміти їх відстоювати, здобути першокласні організаторські здібності та отримати максимум від студентського життя — ЗВЕРТАЙСЯ ДО ПРОФСПІЛКИ СТУДЕНТІВ ЧНУ!
    Бажаю Тобі міцного здоров’я, творчого натхнення, хороших знань. Будь завжди впевненим у собі, веселим – Ти цього заслужив. Слава студентству національного університету!

Голова Первинної про ... Читати далі
Категорія: Новини студентського життя | Переглядів: 694 | Дата: 01.09.2010 | Коментарі (2)