Головна » 2011 » Жовтень » 18 » Життя заради однієї мрії
20:41
Життя заради однієї мрії

  Ви не уявляєте собі, як то жити заради однієї самої мрії...?!

 Пташки без крил... які народжуються такими.

 Розповім історію маленької пташки, яка мене дуже зачепила. Піднялася вона на велику гору, де за життя тягнула впалі дерева вверх у горизотальному положені. Зв'язала дерева мотузкою, і так кожного дня по одному. Кожне дерево прикріпила цвяхами, кожний корінець. Піднялась на саму вершину та стрибнула головою вниз. Вона знала: коли дійде до землі, помре, але вона вперше в своєму житті відчула, що літає, хоч і не власними крилами. Все життя заради одного моменту - відчути себе такою як всі інші.

 У хвилини виконання найзаповітнішої мрії життя має свою ціну...

Мрія може бути різною і досягати її буває важко. В результаті може вийти зовсім не те і не так... Але потрібно пробувати, намагатися щось робити, йти вперед, зневажати вітер і дощ, які боляче б'ють по обличчю, зціпити зуби і ніколи не зупинятися... Просто ні кроку назад! І тоді наступить та мить, коротка або майже вічна, мить щастя, тому що ти зміг! Ти зробив це! Заради цього варто почати...

 "Люди, коли ви кажете, що немає більше задля чого жити, немає нічого цікавого для вас у цьому світі, то подумайте, що в першу чергу у вас є життя і у вас є Ви. У вас є руки і ноги, ви можете ходити і творити. Ви можете розмовляти та думати, ви можете дійти вершин. У вас є навколишній світ, в якому уже через день ви творець. Ви вже щасливі! "


Категорія: Статті студентів | Переглядів: 824 | Додав: cristov | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]