Головна » 2012 » Червень » 7 » Територія стабільності
02:01
Територія стабільності
Кость Бондаренко: пропорційні вибори до парламенту може виграти опозиція, але  мажоритарники, прийшовши в Раду, сформують більшість з провладними силами, оскільки не готові пожертвувати власним бізнесом.
  Відомий український політолог приїхав до Чернівців презентувати діяльність Інституту української політики.
  6 червня Кость Бондаренко говорив із чернівецькими
журналістами про політичну ситуацію в Україні напередодні парламентських виборів та оголосив про створення осередку Інституту української політики на Буковині. Вже понад два роки його філії функціонують у Києві, Львові, Івано-Франківську та Тернополі.За словами Костянтина, Інститут української політики потрібен для того, щоб створити незаангажовану й об"єктивну політичну картину в нашій країні.
  Під час презентації проекту Кость зазнчив, що в деякій мірі наша область – це територія стабільності, оскільки вона є найменшою в країні. І результати виборів тут прогнозовані.

  Кость проаналізував діяльність «лівих» та «правих» партій і зробив висновок, що загалом пропорційні вибори до парламенту може виграти опозиція. Але коли у владу прийдуть мажоритарники, які не готові пожертвувати власним бізнесом – сформують більшість із провладними силами.

 
Довідка

Костянтин Бондаренко народився 1969 року на Вінничині. У 1986-1990 роках навчався в Чернівецькому університеті. Після закінчення Львівського університету викладав, працював у ЗМІ. Потім зайнявся політологією, брав участь у кількох політичних проектах, консультував виборчі кампанії "Нашої України” (2002), Блоку Литвина (2006), БЮТ (2007), у 2008 році співпрацював з Арсенієм Яценюком..

Також відомий як журналіст. Він співпрацює з газетами
«Дзеркало тижня», «Факти», «Київський телеграф», інтернет-виданнями «Українська правда», «Оглядач» тощо.
Переглядів: 576 | Додав: Нікуся | Теги: вибори, Кость Бондаренко, Чернівці, Інститут української політики | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]