Головна » 2010 » Травень » 17 » Семінар творчої молоді «відгримів» у Ворзелі
11:57
Семінар творчої молоді «відгримів» у Ворзелі
Протягом шести днів, з 2 до 7 травня, у містечку Ворзель, що на Київщині, відбувався традиційний семінар української творчої молоді, організований столичним видавництвом «Смолоскип». Цього разу – вже шістнадцятий. Участь у ньому взяли найактивніші представники з кожного регіону України. Чернівці на цьому семінарі, окрім вашої покірної слуги, представляли головний редактор проекту «bukovynaonline» Микола Костинян, а також поетка Христя Венгринюк.

Відповідно до захоплень, учасники семінару умовно поділялись на «політологів» та «митців». Кожен із них мав можливість
показати себе на численних круглих столах, у підготовці оригінальних фотороманів, перфоменсів і випуску газет. Тематика обговорень під час засідань була найрізноманітнішою: від державної інформаційної політики як фактору розвитку патріотизму до проблем сучасної освіти під час впровадження Болонського процесу. Серед мистецьких тем найцікавішими виявились питання, пов’язані з українськими книжковими відзнаками та літературними преміями, графіті як зразком вуличного мистецтва, станом літературної критики в Україні тощо. Окрім того, кожного вечора молоді поети та письменники виступали зі своїми творами перед вдячною аудиторією.

У рамках семінару також була організована зустріч із провідними авторами сучасності – письменницею Оксаною Забужко, білоруським поетом Уладзіміром Някляеу та українським критиком Михайлом Бринихом.

Останнього дня учасники семінару мали можливість відвідати дискотеку, де звучали пісні виключно українських виконавців.

ДИВІТЬСЯ ФОТОРЕПОРТАЖ
Лілія Шутяк


Категорія: Статті викладачів, лаборантів і т.д. | Переглядів: 733 | Додав: sonata | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 ваш покірний слуга  
0
"Чернівці на цьому семінарі, окрім вашої покірної слуги, представляли головний редактор проекту «bukovynaonline» Микола Костинян, а також поетка Христя Венгринюк".
Шо представили, то представили. Особливо "покірна слуга"

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]