Головна » 2012 » Липень » 15 » Розумні красуні та цілеспрямовані юнаки – обирати найкращих нелегко
18:12
Розумні красуні та цілеспрямовані юнаки – обирати найкращих нелегко

   Кажуть, що поєднання краси і розуму в одній людині неможливе. Адже важко, слідкуючи за собою та останніми тенденціями моди, ще й встигати вивчати іноземні мови та читати книги.

  Спростувати цю думку був покликаний загальнонаціональний конкурс краси особистості "Перша Леді”.  Щоб взяти участь у ньому, учасниця має бути як вродливою зовнішньо, так і розумною та соціально-активною. Конкурсантки повинні не лише відповідати модельним параметрам, а й володіти державною мовою, навчатися в одному із ВНЗ України й мати такий середній бал, за яким відбувається нарахування стипендії.

  9 липня у рамках регіонального етапу Студентської республіки на Буковині у готельно-розважальному комплексі «Сонячна долина» відбулися конкурси «Перша леді» та «Містер студреспубліки 2012».

Конкурс краси виявився найрозкішнішим та найграндіознішим суб-фестом цьогорічної Студреспубліки. Не знаю як Ліні вдалося згуртувати хлопців та дівчат, щоб влаштувати таке феєричне шоу”, ділиться враженнями координатор регіонального етапу фестивалю Володимир Карагяур.

  Та й насправді, поєднати «Конкурс краси особистості»  серед 13 дівчат та «Конкурс сили та інтелекту»  між 9 хлопцями Ліні Ільніцькій, директору модельного агентства «Show time», було нелегко:

Загалом учасники віднеслися до конкурсу серйозно, проте були й такі, що не витримали насиченої підготовки чи прогулювали репетиції. Та попри жорсткий відбір нам все ж таки вдалося відібрати найвитриваліших, найкрасивіших та найрозумніших. Хотіла подякувати танцювальній студії «Move on», а особливо Вані Величку за допомогу у постановці неймовірних номерів. Думаю, що без них шоу не було б таким яскравим.

  На глядачів чекали незабутні враження від показів в купальниках, вечірніх сукнях та спортивному одязі. В перервах захоплюючим фаєр-шоу радувала око Олександра Александрюк, а море позитивних емоцій дарувала команда КВК «Тамара Костянтинівна».

  Проте найважче виявилося суддям: обирати найпрекрасніших серед найкращих – завдання не з легких. Очолив журі Семенюк Іван Васильович депутат обласної ради та власник комплексу, де  й проходив фестиваль. Брати учасниць «на олівець» довелося й іноземному гостю директору Пд-Сх ради палати представників уряду штату Пенсильванія Патріку Грілу.

  До складу конкурсного журі також увійшли начальник облмододьспортуправління Олександр Довганич, директор облцентру «Спорт для всіх» Георгій Мазурашу ну і, звичайно, співорганізатор конкурсу Ліна Ільніцька.

  Попри важкість вибору журі вже невдовзі оголосило найголовнішу мить свята – нагородження та присвоєння номінацій учасницям конкурсу.

  Звання «Перша леді» отримала запальна брюнетка Тетяна Алінбаєва. А титулом Містер Студреспубліки був нагороджений сексуальний блондин Влад Явний. Недарма ж він став «Містером сексуальністю» у фінальному етапі Студреспубліки 2011, що кожного року проходить в АР Крим! Серед інших переможців віце-леді та віце-містер Граб Аліна та  Влад Фортуна. Не обійшлося і без глядацьких симпатій. Серед хлопців обрали Андрія Рибарчука, а Степан Олеся.

  Тепер у відповідь на запитання «кого ж дійсно вважати інтелектуальною елітою?» буковинські студенти із впевненістю зможуть сказати: найкрасивіших, найрозумніших, найвитриваліших.

Категорія: Статті студентів | Переглядів: 667 | Додав: Нікуся | Теги: конкурс краси, регіональний етап, Студреспубліка 2012 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]