Головна » 2012 » Липень » 13
«Тепер ми знаємо, яким насправді має бути студентське життя», — так казали ті, хто цьогоріч вперше відвідав Студреспубліку. «Студентська республіка» – це країна зі своєю владою, міліцією, банком, грошима, спортом та бізнесом. Поєднання оргдіяльнісної гри із незабутнім відпочинком надовго залишило слід в студентських серцях.
Проте все найкраще колись закінчується. 10 липня відбулося обрання нового студентського мера та закриття фестивалю. А 11 липня всіх студреспіблканців захопила в свій полон ностальгія. Повертатися додому не хотілося нікому …

Незважаючи на неймовірну спеку, найцілеспрямованіші, найрозумні та  найкреативні студенти із семи ВНЗ Буковини  зібралися в один час в одному місці, щоб побудувати місто своєї мрії. Саме таке завдання передбачав регіональний етап міжнародного фестивалю Студреспубліка.
Протягом 4 днів на учасників очікувала велика кількість незвичайних суб-фестів, оргдіяльнісна гра з іноземними експертами, різні майстер-класи, баталії у Студентських  битвах та вибори нового студентського мера.
День 1: Як все розпочиналось

Після того, як неймовірно величезна кількість студентів зібралася на одній із центральних площ міста, караван автобусів вирушив у напрямку туристично – розважального комплексу «Сонячна Долина».
Одразу ж після приїзду на них чекало перше випробування. Знайти комфортне місце, де можна було би сховатися від спеки та розкласти палатку вдалося найкмітливішим. ... Читати далі
Переглядів: 1001 | Додав: Нікуся | Дата: 13.07.2012 | Коментарі (2)