Головна » 2012 » Квітень » 25 » Редактор без стереотипів
01:27
Редактор без стереотипів
18 квітня на кафедрі журналістики ЧНУ ім. Ю. Федьковича
відбулася зустріч студентів І і II курсів з редактором газети "Доба"
Стефанцем Володимиром Богдановичем.
  Темою розмови стали норми журналістської етики. Говорили також про незалежність преси, про відповідальність журналіста перед своїми читачами, про риси справжнього журналіста. Як виявилось, останні - це щирість та справедливість.
  За словами Володимира Богдановича, він прийшов до студентів перевірити свої професійні орієнтири. Оскільки вважає, що у повсякденній роботі не можна побачити себе збоку, через це думка молодшого покоління відіграє ще важливішу роль.
  Не оминули й теми вибору професії, його правильності, та соціальної значущості журналіста.
  Редактор вважає, що журналісти мають знаходити відповідь на непрості запитання і подавати їх настільки ясно, щоб люди, які є відірваними своїми повсякденними проблемами від інформаційного потоку новин, чітко розуміли факти і правильно розставляли пріоритети у інформації.
   За словами пана Володимира, журналіст повинен бути налаштований розрізняти фальшиві ноти і йти до свого покликання, яке послане Богом за допомогою батьків, не за грошима, а наміром проявити почуття справедливості, чого і побажав нашим студентам. Бо журналіст - це вічний революціонер, бунтар, шукач правди.



Категорія: Про журкафедру | Переглядів: 647 | Додав: Нікуся | Рейтинг: 4.4/5
Всього коментарів: 1
1 sonata  
0
дуже вимогливий редактор, але має чому навчити - той, хто потрапить на практику у "Добу", не пошкодує smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]