Головна » 2010 » Травень » 17 » Перемога як перший крок до Парижу
16:59
Перемога як перший крок до Парижу
«Євробачення» вже давно стало найпопулярнішим та найбажанішим пісенним конкурсом Європи. Не є винятком і дитяче «Євробачення», яке своєю енергетикою ні в чому не поступається дорослому шоу.

Дванадцятирічна Валентинка Данилюк з села Шипинці Кіцманського району перемогла у відбірковому турі серед сотні інших претендентів із різних областей України, тому саме вона представлятиме нашу державу на пісенному конкурсі, який відбудеться в Артеку. Репертуар юної співачки, яка до речі, виступатиме в костюмі попелюшки та з піснею про три бажання надзвичайно багатий. Серед всього іншого в її репертуарі є пісні про Бога ( Валентина з сім’ї священника), маму та інші. Сама ж композиція для «Євробачення» повинна була триматися в секреті, але юна співачка зізналася, що пісня називатиметься «Три бажання». Можливо, одним із тих бажань буде й перемога на конкурсі, адже наша Валентинка вже вдруге бере участь у дитячому «Євробаченні». Але тоді вона не здобула перемоги, тому хоче знову спробувати.

– Мрію бути щасливою, поїхати до Парижу, підкорити велику сцену... – задумано розповіла юна співачка Валентина Данилюк. – Я уже у фіналі. Потрапити до нього надзвичайно складно. Тому навіть, якщо не переможу – все-одно буду задоволена результатами, – висловилася співачка.

Безпосередньо подивитися виступ нашої землячки та підтримати її можна буде 12 червня в прямому ефірі першого національного каналу.

Олександр КОРКОІЛ
Переглядів: 788 | Додав: Acropolis | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]