Головна » 2012 » Червень » 10 » Не будь байдужим!
23:52
Не будь байдужим!
  9 червня чернівчани знову нагадували про необхідність притулку для бездомних тварин. Таку акцію протесту благодійна організація «Захист безпритульних тварин — Не будь байдужим!» проводить уже вдруге. 
 Спочатку на Центральній площі за підтримки танцювальної студії «Move on» відбувся танцювальний флеш-моб, потім - протест проти жорстокого поводження із безпритульними тваринами. 
Учасники з болем говорили про жорстокі методи поводження із тваринами і віддавали у добрі руки маленьких кошенят та собачат.
   Закінчилося все ходоюБ під час якої учасників супроводжували працівники міліції. Згодом сталася сутичка. Як пише один із учасників Василь Виноградов у соц.мережі: «Це сталося на вулиці Ватутіна (біля магазину "Колос") через те, що собачка однієї із учасниць спорожнилась на тротуарі. Власниця почала шукати, чим прибрати за собакою, але не встигла. Продавець торгової точки преси почав нецензурно лаятись, згодом вибіг та схопив дівчину за руку, почав виривати поводок з собакою та штовхати власницю. Учасник акції, який йшов поруч, заступився за дівчину, зав’язалася бійка. Згодом небайдужі перехожі вступилися в конфлікту ситуацію та працівники міліції. Продавець поводив себе агресивно, навіть не вибачився за свою поведінку перед дівчиною. Випадок зафіксований, складені протоколи. Сьогодні в Чернівцях температура досягала +30 градусів, можливо, це є поясненням поведінки продавця – перегрівся під кінець робочого дня».












Категорія: Статті студентів | Переглядів: 675 | Додав: Нікуся | Теги: протест, безпритульні тварини, притулок | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
1 Ajay  
0
Clear, ionfrmative, simple. Could I send you some e-hugs?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]