Головна » 2012 » Червень » 19 » Літня школа MediaNext втретє запрошує учасників
10:32
Літня школа MediaNext втретє запрошує учасників
МГО "Інтерньюз-Україна" та спільнота медіа-інноваторів MediaNext за підтримки проекту У-Медіа запрошують студентів факультетів журналістики та медіа-активістів на Третю Літню школу з нових медіа MediaNext (Київ, 15-21 липня 2012).
   Що за школа? Впродовж останніх трьох років ми вже провели 4 подібні школи – дві літні і дві зимові школи MediaNext і незмінно, кожного разу Школа давала масу емоцій і знань для її учасників. Чергова школа – це 7-денний інтенсивний курс з нових медіа для студентів, молодих журналістів та медіа-активістів, що проходитиме в найкращих традиціях MediaNext.
   Ми переконані, що навчання MediaNext пришвидшує ваш кар’єрний зріст, допомагає реалізувати ідеї та запускати проекти. Сьогодні випускники наших шкіл успішно ведуть власні проекти чи працюють в медіа та організаціях, реалізуючи отримані навички. Школа - це не лише навчання, а також місце зустрічі активної молоді з різних куточків України.
   Чому навчатимемося? Третя Літня школа з нових медіа MediaNext - це чудовий шанс для учасників впродовж 7 днів засвоїти теоретичні знання та практичні навички, інструментів цифрової журналістики. Навчитись ефективній роботі з мультимедіа, соціальними мережами, управління репутацією, проводити моніторинг, ефективний пошук інформації, засвоїти стилістику в онлайні. Особлива увага буде приділена темі візуалізації інформації і розвитку творчих навичок молодих журналістів.
   Як відбувалися попередні школи? Дивіться ТУТ і ТУТ. Реєстрація - http://bit.ly/registr_summer3
Лекторами Третьої Літньої школи MediaNext виступлять провідні експерти з нових медіа, журналісти та редактори ключових українських ЗМІ (Коммерсантъ Украина, LB.ua, Тexty.org.ua та інші). Важливим для нас є те, що викладачі – це учасники спільноти медіа-інноваторів MediaNext.
   Дати проведення: Школа відбуватиметься з 15 по 21 липня 2012 у Києві в офісі МГО «Інтерньюз-Україна» (вул.Ризька, 15). Навчання триватиме щодня з 9.30 до 18.00.
   Хто може взяти участь? Ми обираємо учасників на конкурсних засадах. До участі запрошуються студенти факультетів журналістики, а також медіа-активісти (до 25 років) з усіх областей України. Ми хочемо бачити ініціативних та креативних учасників, які мають чітке бачення застосування отриманих навичок для особистих та організаційних цілей.
   Умови участі: Учасники Третьої Літньої школи MediaNext відбираються на конкурсній основі. Усього ми відберемо 30 учасників, можливий список очікування.
   Участь безкоштовна. Обов'язковими умовами участі є:
1) заповнення онлайн-анкети – http://bit.ly/registr_summer3
2) реєстраційний внесок - 100 грн,
3) присутність в соцмедіа, наявність ноутбука для навчальних сесій. Учасники забезпечуються навчальними матеріалами, харчуванням (кава-паузи та обіди).

   УВАГА! Учасники з-поза меж Києва самостійно забезпечують проїзд та проживання на період навчання. Організатори можуть сприяти відібраним учасникам щодо спільного пошуку проживання, сконтактувавши відібраних учасників один з одним та з випускниками попередніх шкіл.
   Декілька учасників з-поза меж Києва отримають тревел-гранти від організаторів для компенсації вартості проїзду.
   Дедлайн для заявок: Заявки на участь в III Літній школі MediaNext приймаються до 18.00, понеділка 02 липня 2012 року.
   Реєстрація через онлайн-анкету: http://bit.ly/registr_summer3
   Результати відбору – 05 липня 2012.
   Початок навчання – 10.00, неділя, 15 липня 2012 року

Контакти: Юлія Бабко, координатор програм нових медіа, 063 710 13 96, 044 458 44 40 jbabko@internews.ua
Twitter: @medianext_ua
Блог: medianext_lito.livejournal.com
Cторінка в Facebook: MediaNext Ukraine
постійна адреса анонсу - http://bit.ly/reg_summer3
  
  Третя Літня школа MediaNext організовується МГО «Інтерньюз-Україна» і відбудуться в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз Нетворк за фінансової підтримки АМР США
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 661 | Додав: | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]