Головна » 2012 » Червень » 6 » «Чесна бесіда» з журналістами
22:11
«Чесна бесіда» з журналістами
  Громадський рух «Чесно» спільно з Буковинської блоговою мережею ВКурсі виступили з ініціативою обговорити проблеми дотримання прав журналістів Буковини у період виборчої кампанії та виклики, що постануть перед журналістським середовищем Чернівецької області. «Чесна бесіда» з журналістами відбудеться у п’ятницю 8 червня об 15:00 в Literatur Cafe.
   Під час «Чесної бесіди» (без політиків і «владно-опозиційного» пафосу) пропонується висловити власне бачення нагальних проблем, що постали перед журналістською спільнотою Буковини, «звірити годинники» та спробувати намітити шляхи подолання цих проблем.
   У зустрічі візьмуть участь журналісти буковинських ЗМІ та медіа-експерти Костянтин Квурт (Виконавчий директор Міжнародної громадської організації «Інтерньюз-Україна») та Тарас Петрів (Президент Фундації «Суспільність»). Був заступником директора Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, завідувачем кафедри міжнародної журналістики, керівником Інформаційної служби Секретаріату Президента України, головою Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі).
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 700 | Додав: | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 1
1 Нікуся  
0
приходьте, це цього варто!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]