Головна » 2012 » Червень » 6 » А місяці пролетіли, як мить...
12:40
А місяці пролетіли, як мить...
  Навіть не віриться, що вже закінчився перший курс навчання в чудовому університеті, який вже встиг стати для мене рідним та якого я полюбила. Закінчилися лекції, семінари, які були цікавими та захоплюючими, або, деякі з них, навпаки ;).
 
  Закінчилася і ця сесія, яка всіх так лякала та змусила усіх без винятку готуватися (для мене вона скінчилася дуже успішно). Усі ці місяці навчання пролетіли як мить: чи то так швидко час минає, чи то я так захопилася і поринула у цей щільний навчальний графік. Мені безмежно приємно усвідомлювати, що за цей рік я набралася величезних знань та зробила перші кроки до здійснення своїх мрій. Але найбільшою радістю і гордістю є те, що, попри усі труднощі та переживання, я ніколи не шкодувала про свій вибір, про обраний життєвий шлях, а навпаки, зрозуміла, що це моє, цим я хочу займатися. І, може, я ще себе не встигла проявити у цій галузі, але любов та цікавість до журналістики мені допоможуть у цьому в майбутньому. А всі щасливі студенти, які успішно здали сесію, не мають "хвостів" можуть піти на заслужений літній відпочинок та набратися сил для плідної роботи на другому курсі.
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 701 | Додав: Aurika | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 4
3 Нікуся  
0
так, рік пролетів досить швидко. але хочеться більше практики. точніше хоча би якоїсь.

4 sonata  
0
Віка, за навчальним планом - практика на 2 курсі. Проте писати при бажанні можна й зараз. Ведіть свій блог, пишіть на цей сайт, приносьте інформацію в "Університетський вісник" та на сайт ЧНУ, зараз збирає матеріали для нового випуску "Українська ластівка". Врешті, напишіть щось цікаве і підіть по редакціях - у гарній публікації ніхто не відмовить. Так зараз дехто з 2 курсу робить: пройшли практику на радіо і тепер дописують у газети. Попробуйте хоча б у своїх районках щось надрукувати за літо - там лише зрадіють, що молодь прийшла і хоче писати. Удачі всім!

2 Aurika  
0
дякую)взаємно! smile

1 sonata  
0
кафедра також бажає всім гарного літа smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]