Головна » 2010 » Червень » 7 » Запрошуємо на сайт журналістських розслідувань
18:15
Запрошуємо на сайт журналістських розслідувань
До уваги студентів  IV курсу! Надійшла інформація від Googl-групи «MediaUkraine». Вона корисна для тих, хто слухає курс «Журналістське розслідування».

      На сайті Інституту розвитку регіональної преси (ІРРП) створено новий розділ "Реакція влади" (в головному меню "ЖР") - http://irrp.org.ua/research/reaction В рамках проекту "Моніторингу та підвищення ефективності журналістських розслідувань в регіонах" за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" розділ інформуватиме журналістів-розслідувачів, редакції ЗМІ, громадські організації про результати реагування влади на інформаційні запити щодо публікації журналістських розслідувань.

     Низький рівень реагування на результати журналістських розслідувань з боку органів влади України та громадськості є одним із факторів, що гальмують як розвиток жанру журналістських розслідувань, їх ефективність, попит на розслідування з боку аудиторій ЗМІ та громадськості загалом, так і демократичні перетворення в країні, прозорість функціонування органів влади. Саме інформаційні запити в органи влади від імені ГО «ІРРП» щодо реагування на публікації журналістських розслідувань та паралельна правова допомога журналістам-розслідувачам та їхнім редакціям з питань реакції влади на публікації в рамках цього проекту стане тим вагомим компонентом, якого не вистачає у комплексному вирішенні цього питання.

    Сподіваюся, вказаний сайт та його нова сторінка пригодяться майбутнім журналістам. Сюди ж можна надсилати власні ж/р, які при схваленні редакцією будуть друкуватися на сторінках сайту. 
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 829 | Додав: sonata | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]