Головна » 2010 » Червень » 29 » Study Tours to Poland
10:14
Study Tours to Poland
Польсько-Американський Фонд Свободи, Фонд „Боруссiя”, Колегія Східної Європи ім. Яна Новака-Єзьоранського та Фонд «Освіта для демократії» запрошують активних студентів з Білорусі, України та Російської Федерації на кiльканадцятиденнi навчальні візити в Польщі. Програмою забезпечується повне утримання учасникiв вiзиту: проживання, харчування, покриття витрат на дорогу. До участі у програмі Study Tours to Poland можуть зголошуватися студенти віком від 18 до 21 р. (особи, котрим до 20.07.2010 не виповнилось 22 р. ), які навчаються у Білорусі, в Україні та у Російської Федерації та які відзначаються успіхами в науковій та громадській діяльності.
ПРОЦЕДУРА ПОДАННЯ ЗАЯВОК: Детальний опис Програми, аплікаційні форми та інструкцію щодо їх заповнення можна отримати на сайті: www.studytours.pl / CТУДЕНТИ / НАБIР УЧАСТНИКIВ або шляхом переписки електронною поштою (до 30.06.2010):
nabor2010@studytours.pl
ТЕРМІН ПОДАННЯ ЗАЯВОК: Кандидати повинні надіслати до 20.07.2010 року заявки на участь у програмі в електронному вигляді на адресу: nabor2010@studytours.pl.
З повагою, Прес-служба Гендерного інформаційно-аналітичного центру "КРОНА"
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 767 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]