Головна » 2010 » Червень » 4 » СТОП ЦЕНЗУРІ!
19:26
СТОП ЦЕНЗУРІ!
Повідомляє Googl-група "MediaUkraine":
У День журналіста, 6 червня, представники українських ЗМІ проведуть акцію «Марш за свободу слова». Вони зберуться на Майдані Незалежності у Києві та пройдуть вулицями Грушевського та Банковою.

Під час заходу президенту України Віктору Януковичу, прем`єр-міністру Миколі Азарову та голові Верховної Ради України Володимиру Литвину передадуть сатиричну газету-антиутопію від 06.06.2014. У ній відомі українські журналісти на прикладі публікацій показали, якою може бути Україна без свободи слова. Примірники газети журналісти розповсюджуватимуть серед перехожих на Хрещатику.
Акція розпочнеться о 12.00 біля Поштамту на майдані Незалежності. До участі запрошуються всі журналісти, які підтримують рух «Стоп цензурі!».
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 722 | Додав: sonata | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 sonata  
0
З нагоди Дня журналіста-2010 рух "Стоп цензурі!" випустив прообраз
газети майбутнього. "Українська неправда" за 6 червня 2014 року - це твір-антиутопія, який підготовлений відомими журналістами і активістами руху. У псевдо-газеті описується, що може спіткати Україну в разі, якщо згортання громадянських свобод відбуватиметься тими ж темпами. "Українську неправду" видано на кошти самих учасників руху "Стоп цензурі!" Скачати газету можна, зайшовши на головну сторінку нашої гугл-групи MediaUkraine:
http://groups.google.com/group/mediaukraine

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]