Головна » 2010 » Червень » 23 » Молодь уміє кохати! Передача "Два серденька" - до Дня молоді!
12:39
Молодь уміє кохати! Передача "Два серденька" - до Дня молоді!
Цієї п'ятниці, 25 червня о 18:20 героями програми «Два серденька» (Радіо Буковина) будуть молоді  люди, які є яскравими представниками активної та ініціативної молоді Буковини! Окрім того вони ще й закохані!  Це Віталій Кіндзерський – голова студентського профкому ЧНУ ім.Ю.Федьковича та Марина Місікевич - цьогорічна випускниця філфаку ЧНУ!

Ми перевірятимемо здатність цієї пари знаходити вихід з непростих ситуацій, що можуть зустріти їх у дорослому житті! Дізнаємось їхній молодіжний погляд на світ, кохання та стосунки між людьми! А ще почуємо про проблеми, які хвилюють сучасне покоління та їхні побажання до Дня молоді!

Слухайте нас на радіостанції "Буковина" (68ФМ), по радіоточці чи онлайн: http://radiobuk.cv.ua/index.php/online

P.S. Запрошую до участі у програмі "Два серденька" усіх бажаючих. В оригіналі - незнайомі хлопець та дівчина зустрічаються і знайомляться у прямому ефірі, але також героями програми можуть бути і вже давно закохані пари, які хочуть перевірити, настільки добре вони одне одного знають. Переможці отримають подарунки від спонсора передачі - салону-магазину вишиванок та українських сувенірів "Оберіг". Для участі чи з питаннями звертайтесь - 52 55 11.

Лариса Репка
Категорія: Статті випускників ЧНУ | Переглядів: 707 | Додав: Lara | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]