Головна » 2010 » Червень » 29 » Конкурс для журналістів
09:54
Конкурс для журналістів
Оголошується конкурс на участь у 6-й Всеукраїнській Школі з прав людини для молоді, що організовує Українська Гельсінська спілка з прав людини разом з Норвезьким Гельсінським Комітетом за фінансової підтримки Норвезького Гельсінського Комітету та Міжнародного Фонду «Відродження». Шоста Школа з прав людини є навчальним заходом Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини». До участі запрошуються молоді люди від 18 до 28 років, які мають мотивацію активно діяти у сфері захисту та підтримки прав людини, співпрацюють або зацікавлені у співпраці з громадськими організаціями. Проведення заплановано на липень 2010 року. Тривалість Школи складає 8 днів. Дата проведення: з 25 по 31 липня 2010 р. Місце проведення - м. Чернігів, туристичний комплекс "Санрайз". 

Учасники Школи зможуть:
- отримати основи знань про права людини та механізми їх захисту, про окремі важливі поняття суміжні з правами людини;
- здобути уміння та навички, що є важливими для активних дій спрямованих на підтримку та захист прав людини;
- сформувати власну позицію щодо окремих сучасних суспільних процесів, ґрунтуючись на принципах прав людини.
Претенденти на участь у Школі повинні бути готові:
- активно діяти (ініціювати та проводити акції, кампанії і т.п.) у сфері підтримки та захисту прав людини;
- відвідувати усі заняття протягом 8-денного тренінгу;
- співпрацювати з недержавними організаціями;
- співпрацювати в команді з іншими учасниками Школи. 

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників Школи, витрати на проїзд до місця проведення Школи й у зворотному напрямку (за умови наявності проїзних документів й у межах вартості проїзду рейсовим автобусом або купейним вагоном поїзда). Формування групи учасників відбуватиметься за результатами конкурсного відбору та телефонного інтерв'ю.
 
Для участі у конкурсі необхідно:
Крок перший: Зареєструвати свою кандидатуру на участь у навчальних заходах програми та дочекатись підтвердження реєстрації вашої кандидатури на вказану вами адресу електронної пошти. Зареєструвати свою кандидатуру на участь у навчальних заходах програми можна у два способи: 

1) заповнити реєстраційну анкету он-лайн за адресою: http://edu.helsinki.org.ua/index.php?id=1259310204  
2) Завантажити формуляр заявки у форматі MS WORD за адресою: http://edu.helsinki.org.ua/files/docs/1276611451.doc (можна також отримати форму електронною поштою від організаторів, звернувшись із запитом) та надіслати за контактами організаторів у зручний для вас спосіб (e-mail, факс або поштою). 

Крок другий: Опрацювати розміщені на сторінці програми навчальні матеріали (http://edu.helsinki.org.ua/index.php?id=1272482015;http://edu.helsinki.org.ua/index.php?id=1272482399) Підготувати та надіслати на конкурс есе на одну із запропонованих тем. Перелік запропонованих тем можна подивитися за адресою: http://edu.helsinki.org.ua/index.php?id=1242313617 або завантажити його в форматі MS WORD за цим посиланням: Youth-essay.doc або отримати електронною поштою від організаторів, звернувшись із запитом.
Ваша кандидатура вважається зареєстрованою, а есе прийнятим на участь у конкурсі, якщо ви отримали про це повідомлення від організаторів. 

Контакти організаторів для надсилання есе, реєстраційних форм (у разі заповнення у форматі MS WORD), отримання додаткової інформації:
E-mail: rozumiemopravaludyny@gmail.com Факс: (0642) 49 59 63
Поштова адреса: вул. Інтернаціональна, 50, 91055, Луганськ
Контактна особа: Костянтин Рєуцький, координатор Школи: +38 050 628 06 61, +38 093 573 22 40

Конкурсні документи повинні надійти не пізніше 17.00 5 липня 2010 р. Заявки, отримані пізніше, розглянуті не будуть. Учасники будуть повідомлені про результати до 10 липня 2010 р. Заповнений формуляр заявки надсилають електронною поштою на адресу: rozumiemopravaludyny@gmail.com з приміткою "6-та Всеукраїнська Школа з прав людини для молоді". Завантажити формуляр заявки на участь: http://edu.helsinki.org.ua/files/docs/1276611451.doc Завантажити перелік тем для написання есе: http://edu.helsinki.org.ua/files/docs/1276611502.doc  

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 895 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]