Головна » 2010 » Червень » 9 » Як журналісти в "Панорамі" запалювали!
16:35
Як журналісти в "Панорамі" запалювали!
До слова, турнір, якому судилося стати традиційним, започаткований ще у 2005 р. відділом з питань фізичної культури і спорту Чернівецької облдержадміністрації, а цього разу спробувати свої сили та відчути дух боротьби зголосилися 16 команд із різних засобів масової інформації. Правда, дві з них в останній момент знялися із змагань. Співорганізаторами змагань за кубок з боулінгу, присвячених Дню журналіста, стали Буковинський спортивний портал SportBuk.com, боулінг-клуб торговельно-розважального комплексу «Панорама-Чернівці» та обласна організація Партії Сильна Україна ( голова Віталій Темерівський).
Згідно регламенту, честь команди захищало троє гравців, серед яких повинна була бути представниця прекрасної статі. Також передбачалася одна заміна.

Турнір проходив у три етапи: спочатку кваліфікаційні змагання, відтак переможці яких зустрілися у півфіналі та фінал. Після запеклих баталій володарем кубка з боулінгу стала команда газети «Молодий буковинець». Трішки поступилися їм аматори цього виду спорту з радіо «Буковина». Несподіванкою стало те, що минулорічний чемпіон, який до того ж блискуче стартував – команда ТРК «Чернівці» фінішувала лише третьою.

В індивідуальному чоловічому фіналі питання щодо переможця залишалося відкритим аж до останнього кидка. Здавалося, Єгор Подкидишев зможе бодай особисто «озолотити» виступ телеканалу «Чернівці». Але на самісінькому фініші його обійшов на 5 очок «часівець» Олександр Мельничук.

У жіночому фіналі гравець «МБ» Світлана Вітюк святкувала перемогу, випередивши на 24 очки Тетяну Смолдирєву з радіо «Буковина», якій відверто не щастило – навіть після, здавалося, ідеальних кидків 1-2 кеглі стояли непорушно.
– Хочеться, щоб такі захоплюючі змагання відбувалися не лише на початку літа, до Дня журналіста, а й кожної пори року, – висловився представник ТРК «Панорама» Віктор Равлюк.

Олександр КОРКОІЛ, учасник змагань
Категорія: Статті на довільні теми | Переглядів: 809 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]