Головна » 2011 » Листопад » 22 » Чернівці відвідав гуру західноєвропейської журналістики
23:28
Чернівці відвідав гуру західноєвропейської журналістики
Він формував французьке телебачення в 60-х, працював під кулями в Югославії, Албанії та Грузії. Керував телебаченням у Варшаві, Москві і Римі.
  Стефан Маньє приїхав до Чернівців, щоби розповісти студентам кафедри журналістики ЧНУ про професійну етику. Протягом двох днів перебування в місті він не встиг ознайомитися з місцевим телебаченням. Утім, гість дещо скупився на компліменти, згадуючи вітчизняні медіа. Він вважає, що українські канали лише починають свій шлях. На цю думку Стефана Маньє наштовхнула сусідня Румунія.
   Іншої думки перший секретар французького посольства. Він заявив, що українська преса вразила його своїм рівнем, який не нижчий, а подекуди навіть вищий, ніж у західноєвропейських видань.
- Ми недаремно сюди привезли такого відомого журналіста, тому що в Україні справді є підґрунтя, щоби тут народжувалися дуже сильні журналісти, - зазначив Емануель Берар, перший секретар Посольства Франції в Україні.

Репортаж дивіться сьогодні о 21:30 на телеканалі ТВА в "Темах дня".
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 667 | Додав: | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 4
4 Нікуся  
0
і чому ви постійно видаляєте мої коментарі?

3 Нікуся  
0
Але ж ви обіцяли!

2 sonata  
0
Віка, на жаль, аудиторії, яка б вмістила всіх студентів спеціальності "журналістика", на факультеті немає. Крім того, тема і сам виклад були досить складні - торкалися багатьох юридичних моментів та етичних європейських кодексів і хартій, тому цей матеріал вам би видався дуже непростим для розуміння, адже навіть українського кодексу ви ще не знаєте. Сподіваюся, у 1-го курсу все попереду

1 Нікуся  
0
Я дуже незадоволена тим,що нас обіцяли туди взяти,а натомість ми сиділи і складали *Університетський вісник*.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]