Головна » 2011 » Листопад » 1 » А в нагороду щастя....
00:26
А в нагороду щастя....
   Напевно, в кожного в житті траплялися люди, які нарікають на те, що вони дуже нещасливі, а їхнє існування - це суцільне пекло. Зазвичай це супроводжується плачем і благаннями до неба, щоб воно було прихильне до них. Та ці люди не усвідомлюють найголовнішого, що щастя – це не якась містична посмішка долі, яка супроводжує обранців, а результат постійних зусиль, спрямованих у правильному напрямкові. Щастя – це обов’язок, покладений на людину Богом. Вона повинна виконувати його щоденно, долати перешкоди, незважаючи ні на що.
   Для мене щастя – це людське життя. Воно найбільш непостійне, що є на світі. Тому кожного дня дякую за те, що дорогі мені люди сьогодні зустріли світанок. Часто доводиться чути: «Боже, як же тобі мало потрібно для щастя». А хіба не так це має бути?! Невже в цьому світі мало причин, щоб усміхнутися?
   Я впевнена, що за справжнє щастя потрібно боротися, бо інакше ми просто не зуміємо його розгледіти і втратимо назавжди. Ніхто не прийде і не скаже: «Сьогодні ти маєш бути щасливою!!!». Щастя – це те, що я сама роблю для нього. Воно викликає у мене усмішку і задоволення. У моєму житті щастя існує моментами, колись складу їх разом і вийде солодко-персикова книга. А сьогодні воно поруч і мій обов’язок зберегти його.
   Коли людина щаслива, то її позитивна енергія заповнює все навкруги, роблячи світ кольору веселки. Усі ми ставимо щастя у певні рамки, залежно від нашого світогляду. Та не варто це саме робити із своїми можливості. Щастя живе в середині кожного з нас.
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 925 | Додав: Шпіонка | Рейтинг: 4.7/6
Всього коментарів: 1
1 khristina  
0
золоті слова smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]