Головна » 2012 » Січень » 27
   Як викладати он-лайн журналістику? як навчити студентів розробляти дизайн брендового сайту? як створити успішний україномовний веб-ресурс? – над цими питаннями працювали викладачі журналістики з багатьох вузів, які 23-25 грудня зібралися в Інституті журналістики на тренінг, організований кафедрою електронних видань і медіадизайну за сприяння міжнародного фонду «Відродження». Грантовий проект «Підвищення якості фахової освіти з новітніх медіа та комунікаційних технологій у регіональних навчальних закладах» стартував уже вдруге, цьогоріч зібравши понад двадцять учасників.
   – Не секрет, що сьогодні нові технологічні можливості кардинально змінюють журналістику, – наголосив головний редактор телеканалу ТВі Віталій Портніков. – Тож сучасна освіта має враховувати вимоги медіа-ринку та готувати конкурентоспроможних фахівців у цій динамічній галузі.
   Враховуючи новітні виклики, учасники тренінгу обговорили такі проблеми, як економіка уваги та тренд розмиття меж між контент-бізнесом і неконтент-бізнесом; дискутували на тему дизайну, композиції, законів сприйняття інформації веб-порталу; шукали шляхів для оптимізації юзабіліті електронного видання; обговорювали організацію роботи над дизайном матеріалів в І ... Читати далі
Категорія: Статті викладачів, лаборантів і т.д. | Переглядів: 845 | Дата: 27.01.2012 | Коментарі (0)