Головна » 2011 » Вересень » 01
  31 серпня ЧНУ привітав своїх першокурсників, які поповнили ряди університетської молоді.

  У проведеній з нагоди свята урочистій академії взяли участь усі факультети ЧНУ. Присутніх першокурсників та батьків вітав ректор університету професор Степан Мельничук, проректори, декани факультетів - усі в академічних мантіях вузу, представники міської та обласної влади. Студенти-першокурсники склали урочисту клятву. Поруч із гімном України прозвучав також гімн університету. Серед першокурсників були і студенти спеціальності "Журналістика".

  У дворі центрального корпусу ЧНУ імені Юрія Федьковича «ніде яблуку впасти». Учора тут зібралися першокурсники з усіх 16 факультетів та коледжу університету. За плечима юнаків та юнок ... Читати далі

Категорія: Новини студентського життя | Переглядів: 672 | Дата: 01.09.2011 | Коментарі (0)

Шановні студенти спеціальності "Журналістика". Запрошуємо до творчого конкурсу, який діє в рамках спеціальної програми для студенток / студентів факультетів журналістики різних вишів України і є складовою Міжнародного форуму «Новомедіа» (Київ, 18-20 листопада). Наявність творчої роботи надає студентці / студенту право вільного входу на Форум.

Мета

Спонукати молодих журналістів / журналісток до власних досліджень у сфері духовного життя України. Акцентувати увагу на важливості та актуальності висвітлення релігійної тематики у світських ЗМІ.

Умови творчого конкурсу

- Заповнити Анкету для участі в конкурсі.
- Створити журналістський твір (статтю, фоторепортаж, відеорепортаж, радіопрограму) на тему «Різноманіття християнських конфесій мого регіону».
- До 20 жовтня 2011 року надіслати конкурсну роботу на електронну адресу lit-o(at)ukr.net - у темі листа вказати «Конкурс Новомедіа».
- Автори / авторки перших ста конкурсних робіт отримають право вільного входу на Міжнародний форум «Новомедіа» у Києві 18-20 листопада.
- Авторки / автори кращих десяти робіт отримають спеціальні подарунки від Асоціації «Новомедіа».
- Основними критеріями оцінки творчих робіт є їх креативність, змістове та мовне оформлення, актуальність висвітленої тематики, ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 684 | Дата: 01.09.2011 | Коментарі (0)