Головна » 2011 » Лютий » 22
ПРЕС-РЕЛІЗ
Шановні колеги, маємо за честь повідомити про те, що з 16 лютого у медіапросторі нашого краю з'явився новий часопис — газета "Буковинська правда”.
  Надіємось, що з виходом нашої газети збільшиться на порядок справедливість, інформованість, відкритість, порядність, і найголовніше — законність. Ми будемо відстоювати права людини як особистості. Спробувати допомогти всім людям, які будуть до нас звертатись — це наша головна мета.
  Маємо намір проводити журналістські розслідування, різнобічно консультувати та захищати в першу чергу людину, її особисті права та інтереси. І не має значення, до якої політичної сили вона належить, який у неї достаток, де вона працює, головне для нас — надати їй допомогу у вирішенні її проблеми та допомагати всім охочим, хто до нас звернеться. Для нас головне — правда і реальна свобода слова.
  Аналогів нашої газети ще не було в нашому регіоні, і надіємось, що з Вашою допомогою ми здолаємо всі труднощі, які будуть виникати в нашій роботі, і разом ми будемо викорінювати негатив із нашого життя та подавати актуальні матеріали без цензури. Ми знаємо, яка реальна ситуація із свободою слова. Кумівство, родинний протекціонізм та сваволя ще правлять ... Читати далі
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 666 | Дата: 22.02.2011 | Коментарі (0)