Головна » 2011 » Лютий » 22 » На Буковині заснована нова газета
20:41
На Буковині заснована нова газета
ПРЕС-РЕЛІЗ
Шановні колеги, маємо за честь повідомити про те, що з 16 лютого у медіапросторі нашого краю з'явився новий часопис — газета "Буковинська правда”.
  Надіємось, що з виходом нашої газети збільшиться на порядок справедливість, інформованість, відкритість, порядність, і найголовніше — законність. Ми будемо відстоювати права людини як особистості. Спробувати допомогти всім людям, які будуть до нас звертатись — це наша головна мета.
  Маємо намір проводити журналістські розслідування, різнобічно консультувати та захищати в першу чергу людину, її особисті права та інтереси. І не має значення, до якої політичної сили вона належить, який у неї достаток, де вона працює, головне для нас — надати їй допомогу у вирішенні її проблеми та допомагати всім охочим, хто до нас звернеться. Для нас головне — правда і реальна свобода слова.
  Аналогів нашої газети ще не було в нашому регіоні, і надіємось, що з Вашою допомогою ми здолаємо всі труднощі, які будуть виникати в нашій роботі, і разом ми будемо викорінювати негатив із нашого життя та подавати актуальні матеріали без цензури. Ми знаємо, яка реальна ситуація із свободою слова. Кумівство, родинний протекціонізм та сваволя ще правлять бал на теренах нашого краю та є надія, що спільною діяльністю ми "упрозоримо” дії нашої влади і допоможемо громаді гідно оцінити своїх обранців та їх діяльність. Запрошуємо колег до діяльності щодо подолання наслідків корупції й очистки нашого суспільства від негативних проявів, які заважають людям жити, працювати, відпочивати та навіть іноді просто існувати. Ми спробуємо бути незалежними й принциповими, наполегливими й сильними. Адже ми відчуваємо підтримку в суспільстві, а це додає сил.
  Ми не будемо боротися ні проти влади, ні проти опозиції — ми будемо прикладати максимум зусиль для наведення порядку. Ми допомагатимемо владі та опозиції позбуватись тих осіб, які своїми діями чи бездіяльністю їх дискримінують та приносять шкоду суспільству.

  До нас може звернутись за допомогою як чиновник, так і безробітний, як керівник, так і простий робітник. Ми не відмовимо жодній людині та допоможемо і зробимо все, що в наших силах, для вирішення її проблеми.

На шпальтах нашої газети:

- ми будемо відкривати очі на те, на що інші заплющують;

- ми будемо прислухатись до того, до чого можновладці іноді залишаються глухими;

- ми будемо говорити про те, про що інші воліють мовчати;

- ми спробуємо відчути саме те, що потрібне нашим читачам.

Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 669 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]