Головна » 2010 » Липень » 30
 Скакун Ольги, 408 група
ЛСД, екстазі, фен, гашиш, план, смойл - це тільки мізер тих назв, що входять до розряду «клубних наркотиків» і, за легендою, на цілу ніч дарують рай. Енергія зсередини, енергія ззовні, енергія в крові — щось на кшталт реклами одного з енергетичних напоїв, тільки набагато потужніше, набагато екстремальніше, набагато кайфовіше. Десь приблизно так описують свій стан ті, хто став потенційним любителем «нічних батарейок». Ніяких проблем, ніяких турбот, ніяких клопотів, тільки релакс і насолода. Та, як виявляється згодом, проблеми з'являються. І не малі, і не тільки у  «тусовщиків».

Поліна К. досить часто відвідує дискотеки у Чернівцях. Про те, що відбувається у нічних клубах і в які неприємності можна «влипнути», дівчина обізнана добре. Тому обережність - правило № 1 для неї. Правило № 2 - жодних модних речовин, здатних штучно підняти настрій.
Якось, після чергової дискотеки, Поліна прокинулась з легким запамореченням та дивним, донині незнайомим їй, відчуттям. Кілька хвилин дівчина намагалась «прийти в себе» і зрозуміти, що з нею коїться. Та дарма. Останнє, що вона згадала - столик в нічному клубі, нові знайомі і пляшка з шампанським. «Невже я могла аж так ...?» -шокована своїм станом Поліна.
Спроба дівчини піднятись з ліжка закінчилась сильною кровотечею з носа та запамороче ... Читати далі
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 1444 | Додав: Lara | Дата: 30.07.2010 | Коментарі (1)

Віталія Гузьо, 408 група

Якщо довго не їсти, то організм людини починає швидко втрачати свою працездатність, знижується рівень його фізичних можливостей, зникає яка-небудь симпатія до світу. Тобто відбувається дегенерація життєвих сил, що, зрештою, спричиняє нервові розлади, надмірну втрату ваги, погане самопочуття, депресію, відчуженість від усього навколишнього.

Це якщо довго не їсти. А якщо їсти погано? Або ж краще сказати, якщо їсти погане, що буде співзвучне з темою нашої статті.

Студенти чимало часу проводять у їдальнях. Причини їхнього перебування там є різні. Починаючи від природної потреби у споживанні їжі до штучно набутої потреби виконання домашніх завдань. Себто сидять за столиками studentis primitivis і пишуть, частіше переписують, рідше читають. Звідси, якщо логічно подивитися, санітарний — в першу чергу - й естетичний стани повинні бути най-най-най. Але проблема в тому, що повинні, а в реалі не існуючі.

 Почнімо екскурс із VІ-го корпусу. В підвалі причаїлася невеличка їдальня, чи столовка, чи просто «підвальня». Поняття «невеличка» використане не для якогось художнього підсилення експресивності, а для зазначення її розміру. Як нам здалося таке приміщення абсолютно не розраховане на студентів двох факультетів. Але ж сюди буває, що забігають і студенти-іншомовники і дехт ... Читати далі
Категорія: Статті студентів | Переглядів: 815 | Додав: Lara | Дата: 30.07.2010 | Коментарі (0)