Головна » 2011 » Лютий » 2 » Презентації від випускників
20:28
Презентації від випускників
У середу 2 лютого в а.15 філологічного факультету відбулася зустріч студентів другого курсу спеціальності «Журналістика» з випускницею факультету Світланою Флікян.
 Темою розмови став новий проект на каналі IСTV під назвою «Чудо-люди», у якому працює журналістка. Два тижні тому нове ток-шоу почало виходити в ефір. Загалом планується дванадцять випусків. У кожній із передач, як повідомила Світлана Флікян, глядачі матимуть змогу познайомитися з цікавими людьми, які володіють незвичними здібностями чи наважилися на незвичний спосіб життя: дівчина без рук, яка мріє водити автомобіль; 85-літня бабуся-студентка; жінка, що з власної ініціативи створила притулок для майже шестисот бездомних собак… До всіх них виїжджає знімальна група і фіксує незвичне в житті своїх героїв. У кожному випуску йдеться про вісьмох незвичайних людей. Глядачі ж за кожного з них впродовж тижня можуть віддати свій голос, надіславши SMS. З кожної передачі лише один з героїв пройде у фінал, який уже зніматиметься у столиці. На переможця очікує приз – 100 тисяч гривень. Думається, ці кошти допоможуть найкращому здійснити свою «чудо-мрію»! Крім того, ще один особливий приз глядацьких симпатій отримає той, за ролик якого на сайті програми проголосує найбільше людей.
  Нове ток-шоу уже привернуло увагу «Телекритики» (http://www.telekritika.kiev.ua/teleprogram/2011-01-26/59567). Наталка Полінкова написала: «Яркое оформление, динамичные ведущие и специально обустроенный для удивительного путешествия искателей талантов чудо-мобиль, который в заставках прокладывает свой путь по небу - все это сразу переносит зрителей в сказку и настраивает на ожидание чуда. И чудеса на грани понимания в исполнении наших соотечественников действительно демонстрируют в рамках программы. Правда, иногда эти чудеса граничат с диагнозом…» Цікаві відгуки про передачу можна зустріти і на форумі каналу ICTV – нерідко досить полярні.
  Проте проект стартував з часткою рейтингу, вищою за середній рейтинг каналу.
«Чудо-люди» можна дивитися щонеділі о 17.30.
Категорія: Журналістика в Україні та світі | Переглядів: 789 | Додав: | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 LR  
0
Дивилась передачу, дуже динамічна і цікава. Приємно, що серед її журналістів - Світлана!

2 sonata  
0
так, але концепція передачі, здається, не до кінця продумана - якось в нерівних умовах знаходяться, наприклад, люди з обмеженими можливостями, для яких інтеграція в звичне життя майже чудо, і звичайні громадяни... Крім того, що самі ведучі розуміють під чудом? - важко з'ясувати

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]